Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Σε μία ανώμαλη χώρα, κυριαρχεί η ανωμαλία γενικά.

Η ανωμαλία ξεκίνησε το 74 όταν ο πραξικοπηματίας Γκιζίκης όρκισε τον δημοκράτη Καραμανλή πρωθυπουργό.

 

Αν μιλήσει…θα κλείσουν σπίτια! Αποκαλύψεις- βόμβα από Μουτίδου: Τι λέει για ομαδικά όργια από «βασικά στελέχη της Τέχνης»

 

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο κορυφαίος πολιτικός, το πάρτι στο κότερο και η σεξιστική συμπεριφορά (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΤΑ “ΒΡΟΝΤΗΞΕ” ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ! “ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΕΛΙ ΜΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

 

«Όποιος στο Δημόσιο δεν κάνει το εμβόλιο να απολυθεί».


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Γυναικα ηταν αυτη που ΚΑΡΦΩΣΕ...
Το"Makeleio.gr"ειναι σε θεση να γνωριζει απιστευτο παρασκηνιο για τον"αγνωστο"ανθρωπο που καρφωσε τιs offshore του Καρατζαφερη στο Μαξιμου και αποκαλυπτει:Αξιζει να σημειωθει οτι το"Makeleio.gr"εχει γραψει πολλα και γνωριζει απιστευτεs λεπτομερειεs για το παρασκηνιο με τιs off-shore του μπαρμπα-Γιωργου αλλα δεν ασχολειται με πολιτικα πτωματα!
Ενα πουλακι μαs ειπε λοιπον οτι γυναικα και μαλιστα λυγεροκορμη πρεπει να ηταν ο"αγνωστοs"ανθρωποs που τον κατηγγειλε!
Αυτο που ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε καλα ειναι πωs ο ανθρωποs αυτοs δεν ειναι και τοσο"αγνωστοs"αφου αποτελουσε η αποτελει ακομη τον περιγυρο του μπαρμπα-Γιωργου απ'τιs Τζιτζιφιεs!
Μι γυναικα τον καρφωσε που ηξερε τα ΜΥΣΤΙΚΑ του και του ζεσταινε το Μαξιλαρι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ ΔΙΓΑΜΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ!
Αυτο ειναι το μεγα σκανδαλο,το οποιο σε συνδιασμο με τα"Τεραστια Ζητηματα Ηθικηs Που Εγειρονται"απο τιs...περιπετειουλεs του Καρατζαφερη,δειχνει το ποιον του:ΒΡΩΜΙΚΟ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!!!
Οπωs ΟΛΟ το τηλεκομμα του δηλαδη,το οποιο εχει το θρασοs να καπηλευεται ιερεs εννοιεs οπωs η ΕΛΛΑΔΑ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
xorisorianews.gr/blog-post_2438-14/

Διηνέκης είπε...

Ήταν πολύ... ΖΩΗΡΟΥ ΥΦΟΥΣ η λεγάμενη.

Ανώνυμος είπε...

Η Ερωμενη πολιτικου αρχηγου εξωκοινοβουλευτικου δεξιου κομματοs-Ο διορισμοs τηs στη διοικηση μεγαλου νοσοκομειου απο το ΣΥΡΙΖΑ-Το εξωγαμο και η"αγορασμενη"σιωπη τηs δια βιου με 7000 ευρω το μηνα.
Η ευρωβουλη και η...λυση!!
Ο ρισμενα πραγματα τα μαθαινειs και δεν τα λεs ποτε.Σε τρωει ομωs το μαραζι που εχει ο ρεπορτερ μεσα του.Οταν ξερειs κατι και δεν το μοιραζεσαι,κυριωs με αυτουs που σε εμπιστευονται,ακροατεs-τηλεθεατεs η αναγνωστεs,ψαχνειs να βρειs τροπο να του το πειs χωριs να εκθεσειsαυτον η αυτη που σου εμπιστευθηκε την ειδηση.Αs ερθουμε λοιπον στο θεμα μαs.Η Ανηθικοτητα και ο εξευτελισμοs του πολιτικου αρχηγου,που δεν εχει οπαδουs,και κινειται στο δεξιο χωρο,ειναι γνωστα.Οι γνωριζοντεs ξερουν οτι ειχε συναψει ερωτικη σχεση μεχρι και με την αρραβωνιαστικια του γιου του,που σημερα διαπρεπει ωs τηλεπαρουσιαστρια.
Οι καταγγελιεs απο εργαζομενεs στη επιχειρηση του πωs αν"δεν του κατσουν"δεν θα εχουν μελλον ειναι επισηs παμπολεs.Να ομωs που βρηκε την δασκαλα του!Η Ξανθια ζωηρη ερωμενη αφου περιπλανηθηκε σε αρκετεs αγκαλιεs εκδοτων και πολιτιω κατεληξε και στα δικα του!Το"στιγμιαιο λαθοs"ομωs σταθηκε μηραιο,ωστε ο μικροs Σπυροs να μπορει σημερα να εχει εξασφαλισει στη μαμα και τον ιδιο μια ανετη ζωη αφου η σιωπη τηs ζωηρηs ξανθιαs για το ποιοs ειναι ο μπαμπαs εχει εξαγοραστει με 7000 ευρω το μηνα δια βιου!Επιπλεον οταν ο ατακτοs η κολοτουμπαs οπωs τον αποκαλουν,οταν διαπραγματευοταν να πουλησει την επιχειρηση του με σοβαρουs οικονομικουs παραγοντεs που ευννοουνται σημερα απο την κυβερνηση,ζητησε και την επαγγελματικη αποκατασταση τηs μαμαs χωριs μπαμπα..Οπερ και εγενετο..Διοριστηκε στη διοικηση μεγαλου νοσοκομειου τηs Αθηναs!!
Τωρα ο αρχηγοs χωριs οπαδουs,ονειρευεται θεση στην ευρωβουλη,μπαs και γλυτωσει τιs 7000 ευρω που δινει καθε μηνα,αφου αυτα θα προερχονται απο τον μισθο που θα παιρνει ωs βοηθοs ευρωβουλευτη η ξανθια ζωηρη ερωμενη!!!
edolio5.blogspot.com/2019/02/7000_17.html

Ανώνυμος είπε...

Μηνυτηρια αναφορα Δαραβιγκα:Που πηγε το...1 εκατ ευρω που ειχε δωσει ο Καρατζαφερηs στο"Ταμειο των Φτωχων";
www.petraskandalou.com/23925
"Ξαναρωταω:Ποιοs εφαγε την επιταγη...
makeleio.gr
Τι εγιναν τα 16 εκ ευρω απο το Ιων Δραγουμηs!
makeleio.gr
Η αγνωστη σχεση Καρατζαφερη-Τραμπ!Το φυσαει και δεν κρυωνει ο...
makeleio.gr

Ανώνυμος είπε...

Η αποκαλυψη του Καρατζαφερη.
Η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που περδεται ο Καρατζαφερηs η καθεστωτικη δημοσιογραφια μετατρεπει την πορδη του σε ειδηση και την κοινοποιει αλυπητα προs πασα κατευθυνση και ιδιαιτερωs προs τουs φουκαριαρηδεs τηλεθεατεs..Στημενεs καταστασειs,συναντηση με τον ταδε,χρονια πολλα στον ταδε,κλπ..κλπ..Εδω ο κοσμοs καιγεται..
Αλλα πωs καταφερε αυτοs ο ανθρωποs να φτασει στον υψιστο βαθμο του δημοσιου ενδιαφεροντοs ωστε ακομα και η πορδη του να αποτελει ειδηση;Ιδου η απορια..
Πωs γινεται κοτζαμ τρανοι δημοσιογραφοι Τρεμη και Τσιμαs,πολιτικοι αναλυτεs,επικοινωνιολογοι και θεωρητικοι να διαγωνιζονται ποιοs θα πρωτοαναλυσει την πορδη του Καρατζαφερη και θα επισημανει τιs βαρυσημαντεs επιπτωσειs τηs στην πολιτικη,οικονομικη και κοινωνικη ζωη τηs χωραs!
Ο Καρατζαφερηs απο τοτε που ξεκινησε την ενδοξη καριερα του ωs δημοσιογραφοs προσπαθουσε να απαντησει στο εξηs αγωνιωδεs υπαρξιακο ερωτημα:Αξιζει κανειs να ζει αν δεν φαινεται;Ετσι εγινε καναλαρχηs.Απεκτησε τηλεοπτικο σταθμο με εναν και μοναδικο παρουσιαστη ολοκληρου του καναλιου,τον εαυτον του!!!
Η αληθεια ειναι οτι εζησε λαμπρεs στιγμεs δοξηs διοτι τον πηρε χαμπαρι ο Μιτζικωσταs και τον εκανε διασημο χαριζονταs στο πανελληνιο αφθονο γελιο για να γεμιζει τιs μιζερεs στιγμεs του...
Σημερα ο τοποs περνα τιs πιο μαυρεs στιγμεs του..Ο λαοs ειναι μεν παραδομενοs,αλλα οι"νυχτεs ειναι γκαστρωμενεs"..Στο πολιτικο σκηνικο αναμενονται εξελιξειs.Ο σωζων εαυτον σωθητω εστω και περδομενοs..
Η πολιτικη συγκυρια ειναι ακρωs ευνοικη για να κανει κανειs πολιτικη ακομα και με πορδεs οταν δεν εχει τιποτα αλλο να πει..Πολυ περισσοτερο μαλιστα οταν ξερει πολυ καλα οτι οι πορδεs του θα μετατραπουν σε ειδηση...
Ο Καρατζαφερηs δηλαδη,με καθε πορδη του που η Τρεμη κοινοποιει στη ζωη μαs,αποκαλυπτει το ποσο σαθρο και ξευτιλισμενο ειναι το πολιτικο μαs συστημα και ποσο γελοια,ξετσιπωτη και βασιλικοτερη του βασιλεωs ειναι η δημοσιογραφια που το στηριζει!!!
sofistis.wordpress.com/2010/10/20/20-10.html
Καρατζαφερηs ο Ειπα Ξειπα!
Καρατζαφερηs:Ο γητευτηs περιστεριων!
Ο Καρατζαφερηs τραγουδαει ο Γιωργοs χρημα δεν κοιτα!MITSI-SHOW!
Γιωργοs Καρατζαφερηs για τιs<< offshore >>MITSI SHOW!

Ανώνυμος είπε...

χιοs ειπε...
Καταγγελια ΚΟΛΑΦΟΣ για ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Θελει να βουτηξει εδρα...
ΜΑΛΑΚΑ Καρατζαφερη δεν θα φιμωσω τη...
Απιστευτο ξευτιλισμα Καρατζαφερη!
Βαλ'το καναλι στον κ@λο σου Καρατζαφερη!
Αντε γ@μηθειτε με τον Καρατζαφερη!

Ανώνυμος είπε...

Η πιο απαιχτη τραγουδιστρια ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!...."Τα ειχ...α φτιαξει με Κριαρι κι εκλαιγα στο μαξιλαρι"!
1)Στα βραχια τηs Αλονησου βρηκα το παντελονι σου και τα ξυριστικα σου στα ανοιχτα τηs Κασσου!
2)Αφρικανε Αφρικανε θελειs να κανουμε κονε!
3)Αη σιχτηρι Αη σιχτηρι θα κλειστω σε μοναστηρι!
4)Τι ειχαμε τι χασαμε ψωλεο σε ξεχασαμε!
5)Σταυρωστε με σταυρωστε με στα χερια σαs σηκωστε με!
6)Μη μου πειs το ζωδιο σου ουτε ωροσκοπιο σου βγαλε μονο μαγιο σου!
Για τιs αναγκεs τηs προεκλογικηs τηs εκστρατειαs καποτε ωs υποψηφια βουλευτηs του ΛΑΟΣ ειχε επιστρατευσει τον κλασικο πλεον στιχο Νο5!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...