Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Η μεγάλη των λοιμοξιολόγων σχολή συσκέπτεται.

Τι λείπει ...τι λείπει...τι λείπει .

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μαλεσίνα...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τίθεται από σημερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Δευτέρα 8 Μαρτίου η Μαλεσίνα με σκοπό να μπει φρένο στη διασπορά του κορωνοϊού.

Ο Κούλης το μόνο που κάνει είναι να ελέγχει τις ειδήσεις για τα μεμονωμένα συμβάντα με τυχόν παρενέργειες για επικοινωνιακούς καθαρά λόγους. Στο τραπέζι πέφτουν ξανά νέα μέτρα ενώ κυκλοφορεί η φήμη ότι ο πραγματικός λόγος που καθυστερεί το “άνοιγμα“ του λιανεμπορίου με το 13032 είναι γιατί σχεδιάζουν το σύστημα ώστε να ενσωματώσουν σε αυτό και άλλες δραστηριότητες με στόχο τον έλεγχο του αριθμού των sms που θα μπορούμε να στέλνουμε καθημερινά.Πάμε και για τη χρήση διπλής μάσκας.

 

«Καζάνι που βράζει» ο Εύοσμος – Διαμαρτυρίες των κατοίκων για το lockdown

 


 

Αυξάνονται εκ νέου τα κρούσματα σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Καλό φθινόπωρο!


 

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα φλέγοντα θέματα της Ελλάδος είναι Κουφοντίνας, Λιγνάδης , λοιμοξιολόγοι, εμβόλια, και lockdown.

Ανώνυμος είπε...

Η "μεγάλη των λοιμοξιολόγων σχολή" αν αφεθεί να κυβερνάει ανεξέλεγκτα θα καταστρέψει την Ελλάδα ποιο γρήγορα από τους ανθέλληνες πολιτικούς της, που έχουμε σε μεγάλη επάρκεια από δαύτους σε αυτήν εδώ την χώρα(κακό για εμάς).
Από ότι είδα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε παρκάρει τον Δρ. Φάουτσι σε κάποια γωνία και τον απειλούσε ακόμα και με παραίτηση. Βέβαια, ο Δόκτορας είχε "μεγάλες πλάτες" για αυτό βρέθηκε εκεί, Π.Ο.Υ.(ΟΗΕ ΥΓΕΙΑΣ). Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όχι ότι στις άλλες χώρες συμβαίνει κάτι διαφορετικό, τα ίδια γίνονται, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας πάντα. Αν βάλεις κανένα Τσιόρδα να κυβερνήσει την χώρα από την ώρα που θα ανατείλει ο ήλιο μέχρι την στιγμή που θα δύει θα την έχεις χάσει την χώρα σου. Θα στρογκλυλοκάτσει ο ΟΗΕ επίσημα πλέον και με την βούλα. Ποιο απλά δεν μπορώ να το πω.

Διηνέκης είπε...

Όχι. Το φλέγον θέμα, είναι, η διαχρονική μ@λ@κί@ που μαστίζει τον αμαθέστατο νεοραγιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...