Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

H επιτομή της προβοκάτσιας.

Για να αμφιβάλουν όλοι για το ποιες φώτο με Λιγναδη είναι αληθινές, και ποιες είναι fake.

Σε ενυπόγραφο άρθρο με τίτλο «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;» η ιστοσελίδα in.gr έχει βάλει ως κεντρική φωτογραφία μια παραποιημένη εικόνα του Αλέξη Τσίπρα, από την οποία έχει αφαιρεθεί η σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έχει προστεθεί ο... Δημήτρης Λιγνάδης. Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι η ιστοσελίδα δηλώνει ευθαρσώς πως έχει ντύσει άρθρο με τον προκλητικό αυτό τίτλο με φωτογραφία που είναι προϊόν μοντάζ με το επιχείρημα ότι «Είναι ένας πολιτικός, ένας νυν ή πρώην πρωθυπουργός, παιδεραστής επειδή φωτογραφήθηκε με έναν σκηνοθέτη σε μια παράσταση;»

Σε υστερόγραφό του μάλιστα, ο υπογράφων Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, αναφέρει επί λέξει «Υστερόγραφο: Και τώρα που τα Ορκ του διαδικτύου θα αναλάβουν την αναπαραγωγή χωρίς τη διευκρίνιση τι θα κάνεις Αλέξη; Θα συνεχίσεις την τακτική του Μακελειού;».

Τεράστια δημοσιογραφική αγυρτεία του in.gr εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα.

 

Ποιος είναι ο Χαραλαμπόπουλος του οποίου δεν θα βρείτε βιογραφικό; Ήταν κλητήρας στο Σκάι το 1990. Εμφανίστηκε ως Αριστερός (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) το 2012 γράφοντας στο περιοδικό Unfollow. Αποκαλούσε μαφιόζο το Μαρινάκη ώσπου ξαφνικά τον αγόρασε.

 

Και αν η σκυτάλη έχει περάσει ήδη στις μυστικές υπηρεσίες;;;

 

Προς παραίτηση Κ.Μητσοτάκη για το σκάνδαλο παιδοφιλίας Δ.Λιγνάδη; – Η υπόθεση συνδέεται και με «εξαφανίσεις» παιδιών

 

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ… ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...