Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Οχι ρε παιδιά δεν γίνονται αυτά. Στους πολιτικούς υπάρχει...ήθος.


Όπως έλεγε και ο Αυλωνίτης... Πνεύμα και ηθική.

Όλη η κατάθεση του νεαρού Αιγύπτιου που βίαζε επανειλημμένα ο "άρρωστος" σκηνοθέτης! "...εγώ του έκανα στοματικό έρωτα, θωπείες στο σώμα, εκείνος με έγλειφε στο σώμα."

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εβραικη μοσαντ τους έχει όλους σε βίντεο να πηδιουντε. Έτσι τους κρατούν και ψηφίζουν μνημόνια και ότι θέλει ο Ρότσιλντ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 1972 ΣΤΟ ΛΟΟΝΔΙΝΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ...ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ....
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ? ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 4-5 ΟΝΟΜΑΤΑ ...ΑΡΙΣΤΕΡΑ , ....ΚΕΝΤΡΟ , ...ΔΕΞΙΑ , .... ΚΑΡΑΚΛΑΣΟΚΑ .... Κ.Ο.Κ. ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ . ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΩΣ 17 ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ WOSHINGTON D.C. ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΩΝΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...