Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

«Σαν θα κάνεις Τούρκο φίλο, βάστα και ένα ξύλο».

''Κεραυνοί'' Ρώσων κατά Τουρκίας: ''Πάρτε πίσω τον χάρτη-σοκ-Θα το πληρώσετε'' -

Ο χάρτης δεν είναι κάτι νέο. Είναι μέρος του βιβλίου του 2009 «Τα επόμενα 100 χρόνια: Μια πρόβλεψη για τον 21ο αιώνα», του Τζορτζ Φρίντμαν.

Ένας χάρτης του Stratfor που παρουσίασε το τουρκικό κανάλι TGRT Haber και που εμφανίζει την τουρκική επιρροή να εκτείνεται στα όρια της οθωμανικής αυτοκρατορίας και μάλιστα με εδάφη που σήμερα ανήκουν στη Ρωσία  προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο χάρτης της επέκτασης της σφαίρας επιρροής της Τουρκίας έως το 2050, δείχνει, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, πολλές χώρες στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική να βρίσκονται υπό την κυριαρχία της Άγκυρας, αλλά όχι το Ισραήλ.

 

Τουρκία-Ισραήλ: Πολύς “καπνός”για αναθέρμανση των σχέσεων, άρα υπάρχει και “φωτιά”


ΕΠΙΣΗΜΩΣ! Ζήτημα «νησιών» θέτει η Άγκυρα για τις διερευνητικές επαφές...

 

Αυτό που ονομάζουν "δομή" μήπως είναι μια νέα μεγάλη μουσουλμανική πόλη στη Σάμο;

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έβαλαν και του Χαζάρους μέσα για να τιμήσουν οι Γιουκούρ Τούρκοι την πρότερη καταγωγή τους ενώ άφησαν το Ισραήλ απ΄ έξω για να μην μπερδεύονται οι Χαζάροι με τους Ασκενάζι Εβραίους που είναι συγγενείς. Ε βέβαια τώρα ο Ερντογάν είναι σε συνεννόηση με τον Νετανιάχου. Γιατί πότε τα χάλασαν,Τούρκοι με Ισραηλινούς, λέω εγώ; Είμαστε κυκλωμένοι και να μας βοηθήσει ο Θεός της Ελλάδος. Η Αίγυπτος λόγω μουσουλμανικής αδελφότητας. Η Λιβύη που έχουν στείλει τον στρατό τους η Τούρκοι και θέλουν να την κάνουν δορυφόρο τους. Η Συρία που τις έκανε στρατιωτικό ντού η Τουρκία και η Αλεξανδρέττα της συνθήκης της Λωζάνης. Η Οδυσσός-Ουκρανία η αρχαιοελληνική Ταυρίδα. Ουζμπεκιστάν, ημισέλινος(από Τατζικιστάν ή Κιργιστάν φτάνεις Κίνα άμα λάχει, να βρεις του Μογγόλους κάπου παραμέσα). Τουρκμενιστάν ημισέλινος. Την Ιορδανία και το Λίβανο μπορεί να κάνουν χάρη οι Τούρκοι και να την δώσουν στους συγγενείς του Ασκενάζι Εβραίους να μην μείνουν ρέστοι, κρίμα είναι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ. ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ . ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ , ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ . ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΩΝΤΕ ΣΑΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...