Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Εαν φορούν και την «κονκάρδα» του Χίτλερ, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση παντού;

Δάσκαλε που δίδασκες.

« Αν εμβολιαστήκατε μπορείτε να μπείτε! » Παγκόσμιος πρωταθλητής στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, το Ισραήλ ρίχνεται σ΄ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο « badge-κονκάρδας » για να επιτρέψει την πρόσβαση σε γυμναστήρια, συναυλίες και εστιατόρια μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα σύστημα κονκάρδας, μωβ για άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ή έχουν λάβει μόνο μία δόση και πράσινο για όσους έχουν κάνει τη δεύτερη ένεση ή έχουν «αναρρώσει» από το Covid. Εμπορικά κέντρα, βιβλιοθήκες, μουσεία, καφετέριες και ορισμένα μέρη λατρείας θα είναι ανοιχτά στους μωβ. Έτσι για όλους. Και γυμναστήρια, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εστιατόρια (με κράτηση) θα είναι ανοιχτά για τους κατόχους του πράσινου σήματος, δηλαδή να έχουν διπλό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάκτησης ….

Ισραήλ: Μόνο οι εμβολιασμένοι θα γυρίσουν σε δουλειές, εστίαση, γυμναστήρια

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώτοι που επινόησαν το αστέρι για αναγνώριση των αλλοδοξων δεν ήταν ο Χίτλερ...
Πρώτοι ηταν οι μουσουλμάνοι.Οταν κατακτούν ενα μέρος ηθελαν να αναγνωρίζουν τους Εβραίους κ τους χριστιανούς τους οποίους θεωρούσαν βρωμικους ,Στους μεν Εβραίους έβαλαν το αστέρι στους δε χριστιανούς το ζωνάρι .
Το ίδιο έγινε για τους Εβραίους και στην Ιταλία όπου τους είχαν απομονωμένους σε γκέτο...ο Χίτλερ απλα ακολούθησε την παράδοση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...