Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Πόσο ποιο πολύ αναλγησία ρε παλιοπούστηδες;

Έκοψαν πρόστιμο σε 80χρονη χαροκαμένη γιαγιά! “Δεν μπορώ να μείνω σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από νεκρούς” (Βίντεο)

 

Δάκρυα από την χαροκαμένη γιαγιάκα που της έριξαν 300άρι – Δεν τη θέλω τη ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, η ηλικιωμένη τα τελευταία χρόνια βγαίνει καθημερινά στην πλατεία Πάρκου της Λαμίας για να πουλήσει λαχανικά από τον κήπο της.
Το Σάββατο αστυνομικοί την εντόπισαν έξω από το πάρκο της πόλης και επειδή δεν είχε μαζί της ούτε βεβαίωση αλλά ούτε και ταυτότητα, της επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ.

Η ηλικιωμένη, με δάκρυα στα μάτια, εξέφρασε το παράπονο ότι δεν αντέχει να μένει μέσα στο σπίτι της. Έχει χάσει και τα δύο παιδιά της και πρόσφατα έχασε και τον 27χρονο εγγονό της, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Λαμία.

«Ας μη πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. Να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», είπε βουρκωμένη η ηλικιωμένη και πρόσθεσε ότι μετά τον χαμό του εγγονού της προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πίνοντας φυτοφάρμακο πάνω στον τάφο του.
«Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή…», είπε με βουρκωμένα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα.

Πρόστιμο σε γιαγιά που πουλούσε ζαρζαβατικά από τον κήπο της - Έχασε παιδιά και εγγόνια σε τροχαία - Τι λέει με δάκρυα στα μάτια

 

Τώρα τα ονόματα των μπάτσων της Λαμίας! Τα ανθρωπόμορφα κτήνη στη δημοσιότητα, με φωτογραφίες τους για να τους φτύνουν στο δρόμο!

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπήρχαν τα ηλίθια μαντροσκυλα του συστήματος δεν θα μπορούσε να σταθεί κανένας Μητσοτάκης και κανείς άλλος ξεπουλημενος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...