Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Καλό ταξίδι φίλε.


Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Θανάσης Μυλωνόπουλος. Υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και στο κόμμα του «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» (ΛΑ.Ο.Σ.). Επίσης, υπήρξε διευθυντής και εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΛΦΑ ΕΝΑ» μέχρι που έγραψε το άρθρο για τους Εβραίους «τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς» πράγμα που ανάγκασε τον Καρατζαφέρη μετά από παρέμβαση του ΚΙΣ (βλέπε εδώ) να τον ξηλώσει.

Από το 2008 είχε το μπλοκ http://politikosafari.blogspot.com/

 

 Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Πρώτο Νεκροταφείο.

See More  «Έφυγε ο Θανάσης Μυλωνόπουλος, ο εκδότης «της καρδιάς μας»!

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αιτία του «καυγά» Μυλωνόπουλου –Καρατζαφέρη ηταν η συμετοχή του πρώτου στο ψηφοδέλτιο του Κακλαμάνη.
Στην Αθήνα ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές, Νικήτας Κακλαμάνης, αρχικά τηρούσε «σιγή ιχθύος», μετά από παρέμβαση (τέλη Ιούλη) του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ), αν θα ήταν υποψήφιος στο συνδυασμό του ο εκδότης της «Α1», Θ. Μυλωνόπουλος, ενώ είχε ήδη συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τη Βασιλική Τσαμπιέρη-Παπαμιχαήλ, στέλεχος του ΛΑΟΣ.
Η παρέμβαση του ΚΙΣΕ με επιστολή διαμαρτυρίας στον Ν.Κακλαμάνη αφορούσε τη φράση του Θ. Μυλωνόπουλου στην εφημερίδα «Α1» «τον Εβραίο και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς». Όταν τελικά ο Θ. Μυλωνόπουλος φιγουράριζε ήδη (12/9) στον τελικό κατάλογο των υποψηφιοτήτων του συνδυασμού του Ν. Κακλαμάνη, το ΚΙΣΕ έγραψε και δεύτερη επιστολή στον Κακλαμάνη για να ακολουθήσει και τρίτη προς το γραμματέα της ΝΔ Λ.Ζαγορίτη, για τις οποίες δεν πήρε από όσο είναι γνωστό απάντηση.
Οι απόψεις του ΛΑΟΣ και του Γ.Καραζαφέρη ηταν λίγο-πολύ γνωστές, απλά ο Θ. Μυλωνόπουλος τις επανέλαβε με το: «τον Εβραίο και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς».

Ανώνυμος είπε...

Είχε δεν είχε έριξε το φαρμάκι του ο χοντρός στην κωλοεκπομπή του. Αφού έκανε δήθεν αφιέρωμα στον Θανάση, στο τέλος είπε ότι είχε το ίδιο πρόβλημα με τον Γιούγκερ ,δηλαδή έπινε. Ρε σκατοχοντρέ αλλοίμονο στους ξενέρωτους που πίνουν τσάι. Άντε και γαμήσου αχάριστε.

Διηνέκης είπε...

Σκατόψυχε Καραγκιοζοφέρη, άντε σάλτα και γαμήσου !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΡΕ περιστεροκουραδοπρωκτοτσιρλοχεσμενε ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΤΖΑΦΕΡΗΣ = ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ με τη μεγαλυτερη ζημια στο δεξιο χωρο ....

Αντε τωρα να πεισθει κανενας απο Βελοπουλους, Σωρρες κλπ ........

Ετσι τα αφεντικα εκαναν τη δουλεια τους με αυτο το ψοφιμι. Τον αγραμματο χοντρο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ ΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ...???????????
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΤΈ???????????.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...