Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Ποιο ήταν το «βήμα πίσω» ρε προδοτάκη;

Μητσοτάκης Ελληνοτουρκικα:Είχαμε την ωριμότητα να κάνουμε ένα βήμα πίσω.


Είχαμε την ωριμότητα να κάνουμε ένα βήμα πίσω όταν η κατάσταση έφτασε στο κόκκινο δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο αφορά την σύγκρουση των πλοίων στο Αιγαίο πριν λίγους μήνες. Στην πορεία το διόρθωσε και είπε ότι δεν κάναμε μόνο εμείς πίσω αλλά και η Τουρκία.

 

Τελικά φθάσαμε ή όχι κοντά σε πόλεμο με την Τουρκία; Η απάντηση που προκαλεί κι ένα ερώτημα

Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του για όσα συνέβησαν τις 82 ημέρες της ελληνοτουρκικής κρίσης καθώς “αδειάζει” τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο που σε συνέντευξη του πρόσφατα, είπε ότι φθάσαμε τουλάχιστον 3 φορές ένα βήμα πριν από τον πόλεμο. Ο κ.Μητσοτάκης είπε απόψε:

“Υπήρχαν στιγμές μεγάλης έντασης, ειδικά τον Αύγουστο. Δεν θα έλεγα ότι φτάσαμε ένα βήμα πριν από το επεισόδιο.

1 σχόλιο:

manigr.blogspot.com είπε...

ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. Η ΕΘΝΙΚΗ (ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ)ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΙΔΙΩΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ,Η ΔΕ ΕΝΩΣΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΟΝ,ΕΝ ΕΚ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...