Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Γκόλ από τα αποδυτήρια λόγω σιωπής των Α(χα)μνών.

Μάζης: Την ώρα που η τουρκική πλευρά στήνει σκηνικό πολέμου, η «κυβέρνηση επιστρατεύει μια… άκαιρη ρητορική σε ότι αφορά το Αιγαίο. Οι υδρογραφικές έρευνες που η Άγκυρα ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει (από 18 Φεβρουαρίου μέχρι 2 Μαρτίου) μέσα στην καρδιά του Αιγαίου, στέλνοντας το πλοίο «Τσεσμέ»... σηματοδοτούν έναν νέο γύρο έντασης, με την ελληνική κυβέρνηση να στρουθοκαμηλίζει επικίνδυνα και να παρουσιάζεται πιο φοβική από ποτέ, μπροστά σε μια τόσο σοβαρή πρόκληση. Και ενώ η πολιτική του κ. Μητσοτάκη αρκείται ακόμα στις κατά φαντασίαν κυρώσεις της Ευρώπης και ενώ περιμένει την απάντηση της Τουρκίας για νέο γύρο διερευνητικών επαφών (που ουσιαστικά είναι διαπραγμάτευση του Αιγαίου πίσω από την πλάτη του Ελληνικού λαού), η κίνηση του Ερντογάν για νέα παράνομη Navtex καταμεσής του Αιγαίου, αποδεικνύει πως ο Τούρκος πρόεδρος κινείται με την ασφάλεια της γνώσης πως απέναντι του έχει μια πλήρως ενδοτική και ελλιποβαρή κυβέρνηση.

 

ΟΜΕΡ ΤΣΕΛΙΚ:«ΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ»

 

Βυθίστε το «Τσεσμέ»! Οι Τούρκοι στέλνουν πολεμικό στην καρδιά του Αιγαίου και η κυβέρνηση ονειρεύεται «διερευνητικές επαφές»!

 

Μ' αυτό το σκ@τό - πλοιο (το οποίον όμως είναι πολεμικό σκάφος και ΟΧΙ καμμιά... «Καλυψώ» τού... Κουστώ) πάνε οι τουρκαλάδες να διχοτομήσουν το_ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στον 25ο Μεσημβρινό...

 

To κλασσικό ανούσιο διάβημα της Αθήνας στην Τουρκία -Αυτή την φορά για το «Τσεσμέ»

 

“ΤΣΕΣΜΕ: Χωρίς τις ζώνες αποκλεισμού του, στα 12 μίλια, είναι σαν να λέτε: Hoş geldin*!”

 

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Ή ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...