Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ροκανίζοντας τον χρόνο.

Την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων χθες, που αντανακλάται σε μια πιθανή παράταση του lockdown, εξέφρασε ο Κούλης,και προανήγγειλε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο πως θα πάρει παράταση το άνοιγμα την 1η Μαρτίου της οικονομίας.

Αναβολή στα σχέδια να δοθεί μία ανάσα στο λιανεμπόριο φαίνεται ότι έφεραν τα νέα αυξημένα κρούσματα λόγω των αυξημένων τεστ που έφθασαν τα 2.147 και μάλιστα εν μέσω σκληρού lockdown, ενώ και σήμερα αναμένεται να είναι πάνω από 2.000 ίσως αγγίξουν και τα 2.300 για να υπάρχει η δικαιολογία της συνέχισης του.

Έτσι η δήθεν κυβέρνηση προσανατολίζεται να «παγώσει» τα σχέδια της για άνοιγμα του λιανεμπορίου από μία έως δύο εβδομάδες.

Στα βήματα του Νοεμβρίου λοιπόν βαδίζει η κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων  του Μητσοτάκη. Όπως και τότε είχε υποσχεθεί ότι θα πάμε σε lockdown τριών εβδομάδων για να ανοίξει η Χριστουγεννιάτικη αγορά που δεν άνοιξε ποτέ έτσι και τώρα ενώ υποσχέθηκε ότι θα έχουμε σκληρό lockdown για τρεις εβδομάδες ως τις 28 Φλεβάρη, τώρα συζητούν για παράταση του σκληρού lockdown ως τις 15 Μαρτίου.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι υπάρχει κρυφό σχέδιο στο Μαξίμου καθώς ήξεραν καλά ότι σε τρεις εβδομάδες δεν θα άλλαζε τίποτα.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ώστε να μην αντιδρά στα σκληρά μέτρα που συνέχεια ανανεώνονται.

Επόμενος στόχος η απαγόρευση κυκλοφορίας νωρίτερα και τις καθημερινές και κυρίως η μείωση των sms με αντικατάσταση του 13033 σταδιακά με το νέο αριθμό 13032  που υποτίθεται θα αφορά μόνο το λιανεμπόριο ενώ έχει στόχο να ενσωματώσει στην πορεία και άλλες επιλογές.

Στο τραπέζι και η έξοδος των πολιτών με μόνα-ζυγά και η εξορία των ηλικιωμένων να ψωνίζουν στις 06:30 το ξημέρωμα και κυρίως η χρήση διπλής μάσκας αρχικά στα σούπερ μάρκετ και τα ΜΜΜ και μετά παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...