Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μητσοτάκης- Μηταράκης έχουν γραμμένους τους Εβρίτες στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Η αντεθνική εξέλιξη που σημειώθηκε σήμερα και συγκεκριμένα στις 14:21:08, πάλι με την δημοσίευση μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όπως και στις 29 Δεκεμβρίου, με ανάρτηση της απόφασης για ενοικίαση 33,5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ένα πράγμα.

Ο Κούλης  και Νότης ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ-ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του ΚΥΤ Φυλακίου. Με την διάθεση ποσού είκοσι επτά χιλιάδες εννιακόσια δέκα επτά ευρώ (27.917,00 €) για «τη μίσθωση γεωτεμαχίων συνολικής έκτασης 33,50 στρεμμάτων για τις ανάγκες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας”.

Σε κοινή γραμμή είναι σαν να λένε με την συγκεκριμένη απόφαση: Ποιος  υπολογίζει τους Εβρίτες που φωνάζουν και διαμαρτύρονται. Εμείς προχωράμε κανονικά στην δημιουργία μιας Ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και μέχρι να γίνουν οι εκλογές θα το έχουν ξεχάσει. Πως το έλεγε άλλωστε ο πατήρ Δρακουμέλ για τα Σκόπια; Σε 10 χρόνια θα το έχουν ξεχάσει οι Έλληνες.

Από τα 72 στρέμματα βρήκαν τα 33,5. Τα υπόλοιπα επίταξη. Η προδοσία καλά κρατεί.

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από Μητσοτάκη - Μηταράκη για το ΚΥΤ_Φυλακίου. Αποφασισμένοι να ισλαμοποιήσουν τον Νομό Έβρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ΑΛΛΆ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΝ ΓΝΉΣΙΟΙ ΙΟΥΔΑΊΟΙ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΎ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΓΚΡΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...