Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Mαμ κακά και νάνι στο τούρκικο βιλαέτι.

«Βόμβες» Νίκου Νικολοπουλου για πλαστούς λογαριασμούς Τραπεζών, δικογραφίες Ψυχαρη και επωνύμων, για βιασμούς και φαγοπότι δημοσίου χρήματος!

 

 Ο Μητσοτάκης, η Καρδίτσα, η ActionAid και το λάδι-Το πόσο καλά τα πήγε το επιτελικό κράτος στην αρωγή των πλημμυροπαθών αποτυπώνεται σε αφίσα της γνωστής ΜΚΟ ActionAid

 

Θα κατονομαστεί "ο εσμός πολιτικών, εγκληματιών και διεφθαρμένων σε αστυνομία και Δικαιοσύνη που κυβερνά τη χώρα";

 

Σάλος με κορονοπάρτι μέσα στη ΓΑΔΑ – Ουίσκι και αγκαλιές χωρίς μάσκες

 

Ασύρματος της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σε σπίτι εμπόρου ναρκωτικών στο Ζεφύρι! Ο αξιωματικός που τον είχε χρεωθεί δεν είχε δηλώσει την κλοπή του. "Επίορκοι τους νοικιάζουν σε κακοποιούς" λέει στο edolio5 αξιωματικός της ασφάλειας.

 

Κυβερνητικοί βουλευτές μαζεύτηκαν για δείπνο σε ταβέρνα στην Παιανία εν μέσω πανδημίας

 

Κυψέλη: Νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb και έκανε κορονοπάρτι με 42 καλεσμένους

 

Ο Βούτσης «δικαιολογεί» τον γιο του για τη δράση του υπέρ του Κουφοντίνα: «Είναι απλά ημιπιτσιρικάς»! Αχ ρε πατέρα, τα ιδια έλεγες κι όταν ΛΗΣΤΕΥΕ Τράπεζες

 

“ΧΥΜΗΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ κ’ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ”. H Πόπη Τσαπανίδου είναι η δημοσιογράφος που αποπειράθηκε να κακοποιήσει ο παρακρατικός εκπομπάρχης, Τάκης Χατζής. Πάλεψε με τον “δράκουλα” δίπλα από το δωμάτιο των παιδιών της.

 

Τι… επιδείκνυε ο Φρουζής πριν από το βιογραφικό του


«βόμβα» από τραγουδίστρια: Ο Δήμος Μούτσης με κλείδωσε στο σπίτι και με κυνηγούσε γυμνός

 

Πάνω από 1.000 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο ΣΕΗ τις τελευταίες ημέρες

 

Καστοριά: Ισχυρότατη έκρηξη ισοπέδωσε το ξενοδοχείο «Τσάμης» - Απίστευτες εικόνες

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειδικό σώμα που θα κυνηγάει τα πάρτι στη ΓΑΔΑ ετοιμάζει ο Χρυσοχοΐδης με πρόσληψη 1000 μπάτσων με στολή πάρτι (ως μυστικοί) για να αποκαλύπτει τα πάρτι των μπάτσων.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα, αν ήσουν αριστερός, η πορεία σου είχε ως εξής: 11-19 αγωνιστής σε καταλήψεις 20-31 φοιτητής 32-35 πιτσιρικάς 36-40 ημιπιτσιρικάς 41-47 άντρας 48 συνταξιούχος Δημοσίου 50-70 ήρωας του Πολυτεχνείου 70+ πρώην αντιστασιακός

Ανώνυμος είπε...

«Μπορώ να σας πω, ως μια μικρή χώρα, δεν θέλω να διαπραγματεύομαι μόνος μου με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες», δήλωσε ο Μητσοτάκης στο Reuters, ο οποίος αφήνει τους Ευρωπαίους να αποφασίζουν για το μέλλον της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

ιχνος αρκετα με τις ακροδεξιες σας εμονες , αι σιχτιρ που λενε οι γειτονες

Ανώνυμος είπε...

αμα τσουζει το πωπουδακι....proktopsolon

Ανώνυμος είπε...

5[2 ρε μπαγλαμα συγνωμη για το μπαγλαμα , τινος το κωλαρακι τσουζει απλα μιλησα για εμμονες δεν ειπα κατι παραπανω, τωρα για το αι σιχτιρ, οκ σιγα σιγα με την συνδιαχειριση στην ΑΟΖ ολα θα ειναι κατ ευχην, να μαθαινουμε και τουρκικα ισως μας φανουν χρησιμα

Ixnos είπε...

Καλό θα είναι να κριτικάρουμε τους δεσμοφύλακες μας, και όχι αυτούς που τους κριτικάρουν . Όσο για τις εμμονές, όλοι τις έχουμε. Υπαγόμαστε ακόμη στο ανθρώπινο γένος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...