Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Επαθλο 3.000 ευρώ για εμβολιασμένους στην Κρήτη

Η πρώτη ιδιωτική λοταρία στην Ελλάδα είναι γεγονός και η πρωτοβουλία έρχεται από την Κρήτη. Ο Μιχάλης Βλατάκης είναι πρόεδρος των τουριστικών και ταξιδιωτικών πρακτόρων του νησιού και ουδέν συμβαίνει στο τουριστικό πεδίο χωρίς να συνδέεται με εκείνον.  Όπως έγραψε  η   «Καθημερινή»    πρόκειται  για  πρωτοβουλία των πρακτόρων του νησιού να προκηρύξουν ένα έπαθλο για τους εργαζομένους στα τουριστικά γραφεία και στα τουριστικά λεωφορεία, που είτε έχουν εμβολιαστεί είτε θα εμβολιαστούν έως τις 31 Αυγούστου.

 «Είναι 3.000 ευρώ» είπε ο κ. Βλατάκης «και δεν το κάνουμε μόνο επειδή θέλουμε να πούμε ότι εμείς ως τουριστικός κλάδος υστερούμε στους εμβολιασμούς, το κάνουμε για να πάρει μπροστά ολόκληρο το νησί και ειδικότερα τα χωριά. Το έπαθλο αφορά εργαζομένους στα τουριστικά γραφεία και λεωφορεία, που είτε έχουν εμβολιαστεί είτε θα εμβολιαστούν έως τις 31 Αυγούστου.

Στην Κρήτη υπάρχουν παράπονα για το πώς χειρίσθηκε η κυβέρνηση τα 2-3 σοβαρά περιστατικά θρομβώσεων έπειτα από εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca, που κατέληξαν και σε θανάτους, ιδιαίτερα στην πόλη του Ηρακλείου. Σε αυτά τα περιστατικά αποδίδεται  και η υστέρηση στους εμβολιασμούς νομών όπως το Ρέθυμνο και εν μέρει το Ηράκλειο..


Ξεκίνησε η τρίτη δόση στην Κρήτη! – Εμβολιασμένα Κρητικά ζόμπι εναντίον Πρωθυπουργού! (video)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τωρα να δουμε αδελφια κρητικοι ιντα θα καμετε με τα οπλα,θα τα εχετε μονο για μπαλωθιες η θα τα χρησηποποιηστε οπως οι προγονοι σας στην μαχη της κρητης που εκανε ολους τους Ελληνες υπερηφανους για σας που ξολοθρεψατε τα καλυτερα στρατευματα του Χιτλερ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...