Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Mε Μητσοτάκουλα ολα μπορεί να συμβούν.

Ανησυχία, φόβο και τρόμο προκαλεί ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας ««Le Monde» με τίτλο: «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe» («Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη»)!
Το επιστημονικό άρθρο παρουσιάζει την έρευνα 50 επιστημόνων, σεισμολόγων και μηχανικών αλλά και τους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe).
Σε αυτές τις περιοχές δεν αποκλείεται μελλοντικά να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ!
Μεταξύ αυτών ανήκει η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία, σύμφωνα με το άρθρο και τονίζεται ότι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στους χάρτες που δημιουργήθηκαν πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλλονιά, η Ζάκυνθος, η Ήπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας!

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζονται παρόμοιοι χάρτες με τόση λεπτομερή καταγραφή των σεισμογενών περιοχών για την Ευρώπη!

www.1069.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αραγε;;; οτι αφησε στο περασμα του κορωνοιος
θα το αποτελειωσει ενας ισχυρος σεισμος

δεν παμε καλα με αυτους που εχουμε μπλεξει

Ανώνυμος είπε...

ας ειναι καλα τα HAARPS κανουν καλους σεισμους καταποντισμους και ολα τα εις ισμους

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας κανει εντυπωση οτι σταματησαν να ψεκαζουν εδω και δυο μηνες; Δεν υπαρχει ουτε ενα απλο συννεφακι στον ουρανο τοσες μερες, ουτε για δειγμα. Θα φορτισουν καλα... οι μπολιασμενοι...

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα Ιταλία και Γαλλία αποτελούν ακόμα τα καταφύγεια της CABAL. Στις υπόγειες συραγγες τους έχουν καταφύγει τα ερπετοειδη της. Η συμμαχία των 50 κρατών υπό τον Τραμπ τους βαράει με το σύστημα HAARP. Εκεί θα γίνει ο τάφος τους.

Ανώνυμος είπε...

το καλοκαιρι δεν ψεκαζουν για μην δημιουργειται νεφωση που ευνοει την μειωση των ηλιακων ακτινων ωστε να ειναι ευκολο να γινουν εμπρισμοι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΌ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΈΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΌΡΑ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΌ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΊΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΊ Η ΓΡΑΜΜΉ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα συμφωνησω για το προηγουμενο καλοκαιρι γιατι καθημερινα ελεγχω τις καιρικες συνθηκες λογω καλλιεργειας λαχανικων. Περυσι το καλοκαιρι ψεκαζαν αλυπητα δυο και τρεις φορες την εβδομαδα ιδιως μετα τις δεκα το πρωι εως και αργα το απογευμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...