Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Τι κάνεις Νίκο; Κουκιά σπέρνω.

Χαρδαλιάς: Με λυπούν οι εικόνες που βλέπω» «Οι ανεμβολίαστοι παίζουν με τις ζωές τους και, δυστυχώς, με τις ζωές και των άλλων.

Δηλαδή ρε Χα...λβά.... οι ανεμβολίαστοι που είναι δέκτες απο τους ασφαλείς εμβολιασμένους παίζουν με τις ζωές των άλλων. Και οι εμβολιασμένοι που σπέρνουν ίσως και εν αγνοία τους τον κορονοϊό, στους ανεμβολίαστους με ποίων τις ζωές παίζουν;

Ξέρεις τι λένε οι καθηγητάδες σου; επαναλαμβάνουν ότι τα εμβόλια μειώνουν την πιθανότητα να μολυνθεί κάποιος αλλά δεν τη μηδενίζουν. Έτσι, λοιπόν, σε έναν πληθυσμό που έχει εμβολιασθεί το 70% πλήρως και με δεδομένο ότι μειώνεται η πιθανότητα μόλυνσης τρεις φορές ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού, αναμένουμε φυσιολογικά το 40% των διαγνώσεων να αφορά εμβολιασμένους και το 60% να αφορά μη εμβολιασμένους.

 

Ένα βήμα πριν το μίνι lockdown Μύκονος και Ιος.Συναγερμός για Ζάκυνθο, Τήνο, Λευκάδα, Σαντορίνη, Πάρο και Ρόδο .

Χάρτης ECDC: Στο «βαθύ» κόκκινο η Κρήτη ΚΡΗΤΗ

298 τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κρήτη. 120 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο, 108 στα Χανιά, 60 στο Ρέθυμνο, και 10 στο Λασίθι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

4.3μυρια σε καταθέσεις ο Γεραπετριτης,τι γίνεται ρε πουστη,από Μόντε Κάρλο τους έφερε ο Κούλης. Ο άλλος με 50.000€ εισόδημα πληρώνει διαμέρισμα στην Κυψέλη, εξοχικό στο Σούνιο και 2 παιδιά στο Hill. Και δεν είναι να πεις ότι είναι και ολιγοφαγος. 100 κιλά έχει γίνει. Πως διάολο τα καταφέρνουν;

Ανώνυμος είπε...

Άλλαξα συμπλέκτη κι έκοψα τη χέτη κι όλοι με φωνάζουν το καλόπαιδο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...