Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Η Lidl ανακαλεί προϊόν ."Μην το καταναλώσετε"

Στην ανάκληση ντόναντς με γλάσο προχωρούν τα LIDL, με τους πελάτες να καλούνται να μην τα καταναλώσουν και να τα επιστρέψουν πίσω στα σούπερ μάρκετ.

Έτσι, η Vandemoortele Europe NV προχωράει σε ανάκληση των παρακάτω προϊόντων μετά από διαβούλευση με τις αρμόδιες βελγικές αρχές.

Τα ντόναντς με γλάσο που ανακαλούνται είναι τα ακόλουθα:

Έξι ντόνατς με γλάσο με γεύση βανίλια και νιφάδες με κακάο 6x58g με ημερομηνία λήξης την 31η Αυγούστου 2021

Έξι ντόνατς με γλάσο με γεύση φράουλα και πολύχρωμη τρούφα 6x58g με ημερομηνία λήξης την 31η Αυγούστου 2021 και την 30η Σεπτεμβρίου 2021

Έξι ντόνατς με γλάσο με γεύση βανίλια και πολύχρωμη τρούφα 6x58g” με ημερομηνία λήξης την 30η Σεπτεμβρίου 2021

Έξι ντόνατς με γλάσο με γεύση φράουλα και λευκή τρούφα 6x58g” με ημερομηνία λήξης την 30η Σεπτεμβρίου 2021 και 31η Οκτωβρίου 2021.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν παμε στους κωλογερμανους

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει, προχθες τα εχωσα στην ιστοσελιδα του Σκλαβενιτη. Πληρωνομουν τελος του μηνα και πριν πληρωθω το τελευταιο εξαημερο εκανα ερευνα αγορας, λιστα, τι να παρω και ποσα θα πληρωσω. Μας τρεχουν απο τα μπατζακια τα φραγκα.
Ολα καλα εχω σημειωσει τι θα αγορασω, παιζω με φραγκοδιφραγκα να αγορασω οσον το δυνατον περισσοτερα. Και τσουπ μια μερα πριν πληρωθω, τα πιο βασικα μπαπ επανω! Ε τους εστειλα χεστηριο στο chat που εχουν, δουλεμα ρε φιλε, ασε μας να ψωνισουμε εμεις τα μπατηρια και 5-6 του μηνα ανεβασε τις τιμες και πηγαινε τες να κανουν κατακορυφο, μη μου γαμας τη ψυχολογια.
Αυτος με στελνει στο Λιντλ.

Ανώνυμος είπε...

Εδω βλεπε, τι σου ειχα γραψει; Σημερα 14 του μηνα. Μπριζόλα Χοιρινή με οστό Ολλανδίας απο 5,40 σε 3,30 €/κιλό
Λαιμός Χοιρινός με Οστό Ολλανδίας απο 4,90 σε 3,30 €/κιλό. Ποιος εχει λεφτα για επιπλεον ψωνια μεσα Αυγουστου; Εγω δεν εχω μια! Δεν ειναι μπινεδες ολοι τους;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...