Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Μεταφέρουν με ταχείς ρυθμούς τους αντικαταστάτες μας.

"Πρόσφυγες" Αφγανοί, περιχαρείς στο αεροπλάνο της σωτηρίας. Φυσικά χωρίς τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Όλοι τους σε στρατεύσιμη ηλικία. Φυσικά δεν προστάτεψαν τήν πατρίδα τους από τούς Ταλιμπαν, αλλά προτίμησαν να φύγουν παρατώντας πατρίδα, γυναίκες και παιδιά στο έλεός τους. Κατά τον κ.Μαργαριτη Σχοινά και λοιπούς Ευρωπαίους, δικαιούνται φυσικά άσυλο και προστασία!

 

Έχουν στίσει ωραία την μηχανή.Με τα κωλοεμβόλια τους γνωρίζουν οτι σε λίγο καιρό θα έχουν «άρρωστους» λαούς. Για αυτό φέρνουν σωρηδόν ανεμβολίαστους λάθρο προς αντικατάσταση. Σου λένε οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι έγιναν πολύ απαιτητικοί και καλοπερασάκηδες, οπότε άντε να τους αντικαταστήσουμε με πεινασμένους νεοσκλάβους.

Όσο για το Ελλαδιστάν, τα θέματα που «καίνε» τα υποψήφια Ζόμπι  είναι.... Κρούσματα, εμβόλια , φωτιές ,καυγάδες λοιμωξιολόγων, ο Τζανάκης η Παγώνη και άλλοι γραφικοί,Οι εσκεμμένες μαλακίες του Κούλη, ο Χαρδαλιάς, ο Τσιτσιπάς, και όχι π.χ οι εβδομαδιαίες ανεξέλεγκτες αυξήσεις που βάζουν στα πάντα  με την βουβή συναίνεση ενός άθλιου Μπουμπούκου που το παίζει υπουργός ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...