Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

....Μητσοτάκη τόπος.

 

Για τον πύρινο εφιάλτη που έζησαν οι κάτοικοι της Εύβοιας μίλησε ο αντιδήμαρχος του Μαντουδίου αναφέροντας τις συνέπειες που επέφερε η καταστροφική πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Γιώργος Σταμούλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ANT1 «Καλοκαίρι μαζί» ανέφερε πως από τα 550.000 στρέμματα συνολικά στα οποία εκτείνεται ο Δήμος Μαντουδίου «έχουν καεί 450.000 στρέμματα».

Αναφορικά με τις καταστροφές σε σπίτια δήλωσε ότι «στον Δήμο Μαντουδίου, η φωτιά μπήκε μέσα σε όλους τους οικισμούς, εκτός από το Μαντούδι και το Προκόπι. Τα καμένα σπίτια είναι 1.000 μόνο στον Δήμο μας».

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών εως το μεσημέρι της Κυριακής 8/8 είχαν καεί περίπου 460.000 στρέμματα στην Εύβοια, 80.000 στρέμματα στην Αττική και 110.000 στρέμματα στη Λακωνία, ανεβάζοντας το σύνολο των καμένων εκτάσεων τουλάχιστον στα 650.000 στρέμματα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κούλης ....«Το ότι δεν θρηνούμε μέσα σε αυτές τις δεκάδες δασικές πυρκαγιές που έχουν κάνει τόσο μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά κατακαίοντας εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα και δεν χάθηκε κανένας άνθρωπος, είναι κι αυτό αν θέλετε μια επιτυχία του κράτους».

Ανώνυμος είπε...

Ο Κούλης είναι ένα παχύδερμο υποκατάστατο πιόνι συγκεκριμένων αλλοδαπών συμφερόντων, που δεν ξεριζώθηκαν ποτέ από την Ελλάδα. Μερικούς μάλιστα τους έχει δίπλα του, για να του κάνουν παρέα και να τον παραμυθιάζουν επιδεικνύοντάς του το περιβραχιόνιο της δημοκρατικής κοινοβουλευτικής σβάστικας. Αυτούς που διεσώθησαν από τον Γερμανικό παράγοντα στην υπόθεση της Siemens, αυτοί που την σκαπούλαραν στα βρώμικα μονοπάτια της Νοβάρτις, αυτούς που νομίζουν ότι θα τη γλυτώσουν και τώρα, στην χειρότερη ώρα της εθνικής αποτέφρωσης. Αυτοί που “πλαγιάζουν” κατάχαμα και τον ξεμοναχιάζουν σιτίζοντας το υπερτροφικό εγωπαθητικό σύνδρομο του “αριστοκράτη”, του νεόπλουτου νεποτιστή, που θεωρεί εαυτόν ανώτερης κλίμακας ανθρωποειδές από όλους όσοι παλεύουν καθημερινά , ενάντια στη διαφθορά, την ανεντιμότητα και την σαπίλα. Ο Μητσοτάκης είναι μια μορφή ζώντα φασισμού, κληρονομικής διάπλασης και κατασκευής που σιχαίνεται τους ικανούς, δείχνει ασέβεια στους καθαρούς, μισεί θανάσιμα τους ευφυείς, είναι ερωτευμένος με την απάτη, την επαγγελματική πουστιά, το βόλεμα και την βρωμιά. Γιατί έτσι μεγάλωσε, γιατί έτσι σπούδασε, γιατί έτσι τον έμαθαν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...