Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Σφύριξα και έκλεισες μαλιομ@λάκα..

Κουνούσε το δάκτυλο στον κοσμάκη για το εμβόλιο αλλά το μόνο για εμβολιασμένους  μαγαζί που εμφανιζόταν δεν τηρούσε τα μέτρα που είχε υποχρέωση να τηρήσει λόγω του Κορωνοϊου. Δεν του είπε κανένας του κόπανου πως ...μεγάλη μπουκιά φάε αλλά μεγάλη κουβέντα μην πεις.

Πρόκειται για τον γραφικό  Κιάμο που έβγαινε και έλεγε ότι το μαγαζί του θα είναι μόνο για εμβολισμένους αλλά έκλεισε για παραβιάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό. Εκτός από το μαγαζί που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος έπεσε γερή καμπάνα και σε αυτό με τον Σταμάτη Γονίδη.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και στο «Frangelico», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των ισχυόντων υγειονομικών κανόνων για τον Covid – 19. Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ενώ μπήκε «λουκέτο» στα νυχτερινά κέντρα για επτά ημέρες.

 Πάντως στο προηγούμενο κέντρο που οι αρχές είχαν επιβάλει επταήμερο λουκέτο, αυτό του Βέρτη η απαγόρευση δεν κράτησε ούτε βδομάδα καθώς με δικαστική εντολή δόθηκε αναστολή του λουκέτου, όποτε κι εδώ όλα είναι ανοικτά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...