Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Στο τέλος της μητσοτακοτετραετίας κάθε μπάτσος θα έχει το δικό του περιπολικό.

Αντί για Πυροσβεστικά, πάλι νέα περιπολικά

Τη στιγμή που μαίνονται τα πύρινα μέτωπα και οι δυνάμεις Πυρόσβεσης κρίνονται ανεπαρκείς μετά τις ανυπολόγιστες καταστροφές σε Εύβοια και Πελοπόννησο, κι ενώ παράλληλα η πανδημία φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να ανασχεθεί, η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται ότι επιλέγει για ακόμη μία φορά να επενδύσει στην καταστολή.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, ήδη έχουν δρομολογηθεί να παραδοθούν 34 νέα περιπολικά Peugeot 2008 στην ΕΛ.ΑΣ. ενώ έρχονται κι άλλα… Σύμφωνα με το Newsauto ήδη έχουν δρομολογηθεί να παραδοθούν 34 νέα περιπολικά Peugeot 2008, τα οποία έχουν βαφτεί κιόλας στα χρώματα της αστυνομίας.

Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα, αναμένεται να γίνει η παράδοση στην ελληνική αστυνομία και να προστεθούν στα 2.700 νέα οχήματα που έχουν λάβει μέσα στο 2020 και το 2021. Από τον περασμένο Μάιο μάλιστα μέχρι και τον Ιούλιο έχουν συνολικά παραδοθεί στην αστυνομία 308 οχήματα συν τα 34 Peugeot 2008 που περιμένουν!

Αναλυτικά:

Ιούλιος 2021: 7 ανακριτικά
29 Μαΐου 2021: 26 περιπολικά
27 Μαΐου 2021: 64 βανάκια
26 Μαΐου 2021: 1 ηλεκτρικό
6 Μαΐου 2021: 16 μηχανές
14 Απριλίου 2021: 141 περιπολικά
16 Μαρτίου 2021: 53 φορτηγάκια

Σημειώνεται ότι εντός του 2020 η ΕΛ.ΑΣ. Είχε προμηθευτεί ακόμα με 1453 οχήματα!

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η λογική του Κ@λου.
Πρέπει με κάποιο τρόπο να πείσουμε ότι είμαστε ακόμα δεξιά(ενώ δεν είμαστε). Τι να κάνουμε; Να στηρίξουμε τα σώματα ασφαλείας. Πολύ ωραία. Σε ποια σώματα ασφαλείας έχουμε τους περισσότερους υπαλλήλους. Στην αστυνομία, πολύ ωραία. Πάρτε τους περιπολικά και ο καθένας θα έχει το δικό του. Μα κύριε πρωθυπουργέ, είναι πολλά τα έξοδα. Μην αγχώνεσαι, θα τα αγοράσουμε αρχικά(με την γνωστή προμήθεια, αυτά εννοούνται) και θα τα χρεωθούν οι αστυνομικοί. Αρά και κάνουμε το ρουσφέτι μας και αυτοί νομίζουν ότι έχουν το δικό τους αμάξι(με GPS εννοείται) και την υποχρέωση να το παραδώσουν όπως το βρήκαν στην υπηρεσία. Φιλελεύθερα και ωραία!

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται οι πυροσβέστες, αφού τους πρόσφερα απλόχερα την στήριξή μου!

Στήριξη του πρωθυπουργού στους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ /Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, 15:03:27 / / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο μέτωπο των πυρκαγιών και εξέφρασε τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη του στα στελέχη της Πυροσβεστικής.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άντρες του Σώματος για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν, και την αυτοθυσία που έχουν επιδείξει στις δύσκολες επιχειρήσεις πυρόσβεσης σε όλη τη χώρα, καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...