Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Που το είδατε το δημοσκοπικό πλήγμα; 34,5% συνεχίζουν να είναι ζώα.

Δημοσκοπικό πλήγμα στην κυβέρνηση, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές


 

Πρόθεση ψήφου

Η αποδοκιμασία των πολιτών καταγράφεται και στην πρόθεση ψήφου, όπου η Νέα Δημοκρατία καταγράφει απώλεια της τάξης του 2%, χωρίς, ωστόσο να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σημαντικά οφέλη. Πτώση και για το ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου:

Νέα Δημοκρατία 34,5%
ΣΥΡΙΖΑ 24,4%
ΚΙΝ. ΑΛΛ. 6,4%
ΚΚΕ 6%
Ελληνική Λύση 4,1%
ΜέΡΑ25 3%


Κίτρινες κάρτες και για την πανδημία

Αρνητική ψήφο δίνουν οι πολίτες σε ποσοστό 54,9% και στην διαχείριση της πανδημίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ το 91,4% αναμένει αύξηση κρουσμάτων το φθινόπωρο.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με 49,8% έναντι 31,6% του Αλέξη Τσίπρα, 27,8% του Δημήτρη Κουτσούμπα, 25,7% της Φώφης Γεννηματά, 16,1% του Γιάνη Βαρουφάκη και 11,8% του Κυριάκου Βελόπουλου.

 

Πρωτοδίκης καταγγέλλει βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή και αν φύγουν από το μαντρί του κουλη τι αλλαζει; πάλι σε άλλη στάνη θα πανε

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει, καταλληλοτερος πρωθυπουργος Σημιτης, καταλληλοτερος πρωθυπουργος Τζεφρυ, καταλληλοτερος πρωθυπουργος Σαμαρας, καταλληλοτερος πρωθυπουργος Τσιπρανδρεου και τωρα καταλληλοτερος πρωθυπουργος ο Μωϋσης και μαστορας της κατσικας ο κωλος.
Θα σου γραψω να πληρωθω πρωτα, γιατι δεν θελω να το καψω μηπως και μεινω στον ασσο μετα γιατι δεν παιζει Ελλαδα σχεδον καθολου, τι προετοιμασιες εχω κανει για παρτη μου μηπως και μπορεσω να παρακινησω καποιον ακομα να προετοιμαστει για τις χοντρες λορδες που ερχονται...
Η μαλακια ειναι οτι τρεχουμε οταν τα φραγκα εχουν στερεψει! Και αντε να κανεις απλωχεριες να αγοραζεις απαραιτητα πραγματα με τρυπιες τσεπες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...