Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Μέσα εσύ... έξω εσύ.

Όλα δείχνουν ότι από τον Σεπτέμβριο όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς.

Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν απρόσκοπτα, απλώς παρουσιάζοντας στην είσοδο το ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους. Την κυβερνητική στρατηγική σκιαγράφησε ο ίδιος ο Κούλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη. «Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους», είπε χαρακτηριστικά.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται προς τα τέλη Αυγούστου, που είναι προγραμματισμένο να εκπνεύσουν οι υφιστάμενοι κανόνες.

 

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣΧΕΔΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΕΛΣΤΑΤ: Αιφνίδια εκτόξευση των θανάτων στην Ελλάδα το 2021. Δεν είναι αιτία η COVID.

 

Όλοι καθήμενοι απαγόρευση χορού στα πανηγύρια το Δεκαπενταύγουστο!Απαγόρευση Λιτανείας της Μεγαλόχαρης στην Τήνο!

 

Τα πειραματόζωα… δουλεύουν για τις φαρμακευτικές εταιρίες με 60 δισ πωλήσεις – Κορυφαίος επιστήμονας:Σταματήστε τώρα τον μαζικό εμβολιασμόΑκυρώσεις πτήσεων από και προς Κρήτη εξαιτίας… κορωνοϊού

 

Κίνηση στη Χερσόνησο… άνευ προηγουμένου!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να τους κρεμάνε μετά από τέτοιες δηλώσεις, διότι τρομοκρατούν τον κόσμο, αλλά έλα που τους προστατεύει το ακαταδίωκτο https://www.youtube.com/watch?v=IaJcC_XhlXM

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=IaJcC_XhlXM&t=22s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...