Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Εμβόλια κάνουν; Η έστω self-test.

 

Ακατάπαυστη είναι η είσοδος λαθρομεταναστών στη χώρα μας, κυρίως από τα βόρεια σύνορά μας. Με οδηγούς Τούρκους διακινητές μπαίνουν στον Έβρο διασχίζοντας το ποτάμι και τα δύσβατα μονοπάτια, στα σύνορα με Τουρκία και Βουλγαρία.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο του ΟPEN, που καταγράφει την είσοδο εκατοντάδων λαθρομεταναστών, που μάλιστα μόλις περνάνε στο ελληνικό έδαφος, καταγράφουν την πορεία τους, κάνοντας και το σήμα της νίκης!

Οι λαθρομετανάστες περνούν στα χωριά Δίκαια και Ορμένιο στο Τριεθνές, μέσω Αδριανούπολης και του  χωριού Καπιτάν Αντρέεβο του δήμου Σβιλεγκραντ, που βρίσκεται στα σύνορα Βουλγαρίας-Τουρκίας

 

 Λάθρο...μην ξεχάσετε να κάνετε τεστ!


 

«Έρχονται σκηνικά τρόμου»! Οι Ταλιμπάν είναι ήδη στην Ελλάδα- Ορδές φανατικών ισλαμιστών έχουν μπει παράνομα στη χώρα

Η εισβολή των Ταλιμπάν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας έχει ξεκινήσει από καιρό

Η Ελλάδα θα υποφέρει. Από την Τουρκία τούς είναι πολύ εύκολο να φτάσουν στην Ελλάδα και η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα μείνουν γιατί είναι Ευρωπαϊκή χώρα που θα ζητήσουν άσυλο και θα υπάρξει μεγάλο κύμα μεταναστών στην Ευρώπη. Όλοι οι άνθρωποι θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα και ναι η Ελλάδα θα υποφέρει από τους πρόσφυγες» είπε στο Mega και την Ελευθερία Νταβατζή ο πρώην εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Αφγανιστάν και μετέπειτα γενικός διευθυντής του ΥΠΕΞ, Σαράχ Σαράτζενχανκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...