Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Βάζουν χέρι και στα στρατά

Σε κίνδυνο η ασφάλεια της χώρας- Επιστολή αξιωματικού δείχνει τι μέλλει γενέσθαι


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ (ΥΙ) ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ!

 

Παραιτήθηκε ο Γεν. Δ/ντης τουΝΙΜΤΣ Υπτγος (YI) Σ.Γκιζάρης λόγω εμβολίων - Ακέφαλη η περίθαλψη των στρατιωτικών


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ “ΣΚΛΗΡΟ ΒΑΤΡΑΧΙ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;; Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ(!!!) ΦΛΩΡΟΥ – “ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ…” – ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΙ ΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ [ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ]

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ... ΚΟΛΠΑ! «ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ επιστρέφει αμέσως στη δουλειά του» υπόσχεται τώρα ο Πλεύρης...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας παραιτηθεί και κανένα στέλεχος του στρατού, τόσους συμπολίτες του κληρωτούς φαντάρους, μονίμους ΕΠΟΠ και ΟΒΑ θα πάρουν στο λαιμό τους.
Ως αναφορά τους στρατηγούς και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων δεν θα ξεμείνουμε σίγουρα. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε περισσότερους στρατηγούς των τριών σωμάτων στην νεότερη ιστορία της χώρας και από ότι έχουν οι ΗΠΑ(με πολλαπλάσιο πληθυσμό και άρα εν στόλων), είναι πολλοί οι καριερίστες εδώ στην Ελλάδα και πολλοί οι πολιτικοποιημένοι/βυσματικοί.
Οι παρενέργειες από τα εμβόλια που έχουν καταγραφεί παγκόσμια είναι πάρα πολλές(και δεν καταγράφονται όλα τα περιστατικά). Τι θα πείτε στους φαντάρους σας που θα σας ακούσουν και θα πάθουν ζημιά στην υγεία τους από τα εμβόλια, συγνώμη λάθος; Νέα παιδιά είναι;
Με το στανιό να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο με προσωρινή άδεια κυκλοφορίας και με μπόλικη πολιτική και εταιρική αδιαφάνεια ή παράκαμψη/συντόμευση ως προς την τήρηση των διαδικασιών έγκρισης αυτών των σκευασμάτων, τα υποτίθεται "ασφαλή" που ο καθημερινός κόσμος βοά περί βραχυπρόθεσμων οι μεσοπρόθεσμων συνεπειών από την χορήγησή τους.
Θα στείλετε κόσμο για μια απλή μεταλλαγμένη γρίπη;

Ανώνυμος είπε...

στα οπλα ρε πυροβολειστε οσους ειναι υπερ των εμβολιων καλυτερα να γινει τεξας παρα νεκροταφειο

Ανώνυμος είπε...

Ιστορια μου απο το στρατο και ειναι πραγματικη. Ειχα μαζεψει αρκετες μερες φυλακη περισσοτερες απο 100 ημερες, 119 συνολικα, η σειρα μου επαιρνε ηδη απολυτηριο, οι καμπανες συνεχιζαν να πεφτουν ασταματητα για το παραμικρο, στερησεις εξοδου, κρατησεις.
Μια μερα εγινε ενας χαμος με καποια παιδια της σειρας μου και θα εβγαιναν αναφορα την επομενη για αναβολη! Εκει που ηταν δυο τρια ατομα, μαζευτηκαμε ΔΕΚΑ ατομα για αναβολη! Ολοι της σειρας μου, μεσα κι εγω!
Πρωινη αναφορα, κατα σειρα, ΑΝΑΒΟΛΗ! ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ! ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ!
ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ!
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ 17ΜΗΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΗΡΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ 40ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΤΣΙΣΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...