Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Κερδάμε....κερδάμε.


Η μελλοθάνατη ΑδελφοΜητέρα ποζάρει πανευτυχής αλλά αυτοσυγκρατημένη, μπροστά από το Ραφάλ από την   αγορά του οποίου , η Κωλο-οικογένεια  κατάφερε να λάβει μεγάλο, (πολιτικό και ηθικό) μπόνους, το οποίο θα απολαμβάνουν και οι αγέννητοι Εφιαλτάκηδες.

deltio11

 

Η ασπίδα των Ραφάλ και του κώλου τα εννιάμερα.

Αποσύρονται και μεταβιβάζονται στην Γαλλία τα 19 Mirage 2000EGM/BGM! - Μια «μαύρη» μέρα για την ΠA.

Αποσύρονται και μεταβιβάζονται άμεσα στην Γαλλία τα 19 εναπομείντα μαχητικά από την αρχική αγορά των 40 μαχητικών, Mirage 2000EGM και διθέσια BGM, όπως προβλέπει ο -περίεργος- όρος της συμφωνία αγοράς των μαχητικών Rafale F.3R. Η Πολεμική Αεροπορία χάνει τις δυνατότητες προσβολής αέρος-επιφανείας, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρις ότου τα Rafale F.3R αποκτήσουν πλήρη επιχειρησιακή δυνατότητα χρήσης των πυραύλων αέρος-επιφανείας AM-39 Exocet στο ελληνικό επιχειρησιακό περιβάλλον (μόνο τα παλιά MIrage 2000EGM/BGM έχουν αυτή την δυνατότητα καθώς το λογισμικό SΕG 52 για την επιχειρησιακή χρήση των Mirage 2000-5 σε αυτό τον ρόλο, δεν εγκαταστάθηκε στα αεροσκάφη της αγοράς του 1999, ποτέ), αλλά τα πράγματα είναι δυστυχώς χειρότερα.

Η ΠΑ δεν έχει ούτε ένα βλήμα AM-39 Exocet επιχειρησιακό εδώ και χρόνια, καθώς έληξε ο χρόνος ζωής τους και αποσύρθηκαν. Μάλιστα κάηκαν και οι κινητήρες τους με το προωθητικό υλικό τους, καθώς ήταν επικίνδυνη η αποθήκευσή τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ..⚰️ ΚΙΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΚΛΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ 24 ΜΗΝΕΣ Α!ΚΟΜΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΠΑΘΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ΧΣΤΚ ΕΓΩ)ΤΟ ΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!💪🇬🇷👼

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...