Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Δεν θέλουμε άλλη προστασία ρε παλιοαλήτες.

Προσοχή: Όταν πάρετε τα δύο χιλιάρικα από την Αττική οδό, προσέξτε τι θα υπογράψετε

 

Αττική Οδός: Δεν έχουν απεγκλωβιστεί ακόμα όλοι οι οδηγοί...

Πάνω από 24 ώρες έχουν περάσει, απ' όταν άρχισε η περιπέτεια χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό, κι όμως υπάρχουν ακόμη σημεία που δεν έχουν ανοίξει.

 

Πρόκειται, για προστασία της πολιτικής... κάθε άχρηστου, επαρμένου, αδιάφορου, διεφθαρμένου, και υποτακτικού πρωθυπουργού...

Είπε στην τηλεόραση του MEGA ο κ. Φάνης Παπαδημητρίου, διευθυντής κυκλοφορίας της Αττικής Οδού.... «Υπήρξε και σύσκεψη υπό τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας. Εισηγηθήκαμε από την αρχή ότι πρέπει να απαγορευτούν τα φορτηγά από την Κυριακή. Η εταιρία δεν κλείνει το δρόμο μόνη της, χρειάζεται συντονισμός με την Τροχαία, και με διαταγή της Τροχαίας κλείνει, όπως και εκείνη απαγόρευσε τη διέλευση των φορτηγών. Τα φορτηγά απαγορεύτηκαν εχτές στις 2 το μεσημέρι, όταν ήταν πολύ αργά. Άποψή μου ότι τα φορτηγά θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί από την Κυριακή το απόγευμα, όπως είχε γίνει σε άλλες περιπτώσεις. Αν είχε γίνει αυτό, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη», σημείωσε ο ίδιος σε μια προσπάθεια να εξηγήσει το τι πήγε λάθος.

«Ο δρόμος προς το αεροδρόμιο τώρα είναι ανοιχτός. Το πρόβλημα σημειώθηκε επειδή δίπλωσαν νταλίκες και σταμάτησαν αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου. Θα βοηθούσε πολύ αν δεν είχαμε φορτηγά από την αρχή. Είχαμε 5.000 φορτηγά από τις 7 εχτές το πρωί στην Αττική Οδό. Η πολιτεία δεν ήθελε να κόψει την εφοδιαστική αλυσίδα», συνέχισε.

Όλη η Ελλάδα ένα #Μητσοτάκη παραιτήσου# - Ατελείωτος εφιάλτης για την κυβέρνηση αποδείχτηκε η «Ελπίς»

 

Επιχείρηση διάσωσης Κ.Μητσοτάκη: «Αποκεφαλίζουν» Χ.Στυλιανίδη - Σε δυσμένεια ο Γ.Πατούλης - Colpo grosso σε Αττική Οδό

 

 

Η διασπάθιση από τον Γ.Πατούλη των πόρων της Περιφέρειας για τα άχρηστα «θηρία» - Πόσα πλήρωσαν από την τσέπη μας



 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ!Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΑΓΩΓΕΣ!1.000.000€ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΚΟΤΕΣΤ ΚΛΠ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΑΝ ΣΟΥΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ 2.000€ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΣΑΝ ΤΡΕΕΕΕΛΟΟΟ! ΚΑΙ ΘΑΛΕΓΕΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΑΝΤΕ! ΚΑΙ! ΓΜΣ!!!🤔

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερία...⚰️💉💊 Ελπίδα... 🤮Τι ΣΚΤ!Δεν κατάλαβες ως τώρα!?⛓️Σπάσε τα δεσμά σου!ΜΠΟΡΕΙΣ💭🤔

Ανώνυμος είπε...

Youtube America freedom news247 :350 helicopter & a 10 foot high cement fence surroundet white house.⚖️🗡️👍💯💥👑👼

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση αλλά κλειδαράς. Πέφτει βροχή κλείστε.Πέφτει χιόνι κλείστε. Έχει κορονοιο κλείστε. Αρπάξαμε φωτιά κλείστε.Έγινε σεισμός κλείστε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...