Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Όχι. Εκείνοι βρίσκονται στον δρόμο, κι εσείς στο ζεστό σπιτάκι σας.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τους άστεγους που διαμένουν εκεί και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν και αναζητούν λύση. Φυσικά, τα Μέσα που πήραν αρκετά χρήματα από τη Λίστα Πέτσα εκθείασαν τον πρωθυπουργό.

Ήταν μια κίνηση επικοινωνιακού περιεχομένου το να βρεθεί στο λιμάνι του Πειραιά και δει κάποιους από τους άστεγους που είναι εκεί. Σε ανάρτηση του μάλιστα στο twitter έγραψε ότι ήθελε «να ακούσει από κοντά όσα όσα τους απασχολούν». Μαζί του και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, που «βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους».

Άστεγοι ή αλλιώς αόρατοι άνθρωποι. Στο τρέξιμο της καθημερινότητας, στο κυνήγι των υποχρεώσεων θα τους προσπεράσεις χωρίς καν να κοιτάξεις. Άνθρωποι που κατέληξαν η ζωή τους έγινε ένα χαρτόκουτο στο πεζοδρόμιο. Πήγε ο Πρωθυπουργός ένα κρύο βράδυ του Ιανουαρίου, με τις καιρικές προβλέψεις να δίνουν χιόνι, να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, να ακούσει τις ανάγκες τους. Έβγαλε τις φωτογραφίες του, άκουσε προσεκτικά και γύρισε στο ζεστό σπίτι του να κοιμηθεί. Και πιθανότατα σήμερα θα σκέφτεται τη χθεσινή μέρα για το κρύο που έφαγε και όχι για το ότι αυτοί οι άνθρωποι θα το τρώνε και αύριο και μεθαύριο .

Ο πρωθυπουργός που ενδιαφέρεται για την επικοινωνία δίπλα στους άστεγους που ενδιαφέρονται για την ουσία.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παλιο το ΚΟΛΠΑΚΙ,ότι έκανε και έκαναν με τα super market..τους πέταξε ένα ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ για ναναι υπάκουα Άβουλα!πιονια!!!Κουβέντα για (εργασία) έτσι;Το χαβά τους ΘΑΧΟΥΝ λέει κλιμάκιο: 💉💊(και για τους βραδυστροφους..με τα sup.mark.Σε έβαλαν μέσα σε μπουκοσαν λίγο φαγακη για ΝΑΣΑΙ Άβουλο! Πιόνι,ένα πράγμα όπως κάνουν στα ΖΩΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ!!!🤔)ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;
ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ,ευχαριστώ Αναγνώστη-τρια που τοπες,αν και που μας ΤΟΧΟΥΝ πει και όλοι αυτοι301..ΠΕΙΡΑΜΑΑΑ..🤔 ΔΙΑΔΩΣΤΕΤΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...