Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Τι συμφώνησε ο Πούτιν κάτω από το τραπέζι;

Ξαναγεννιέται από τις στάχτες της η Ουκρανία. Πίσω από την Ουκρανία υπάρχει συνεχής οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη από 40 δυτικές χώρες. Ένας παράγοντας καταλυτικός όπως φάνηκε στην έκβαση πολλών μαχών. Η Μόσχα θεωρεί πως εδώ και μήνες δεν πολεμάει κατά των Ουκρανών αλλά κατά 40 δυτικών χωρών που στέλνουν αφειδώς οπλικά συστήματα στο Κίεβο, ενώ εντύπωση είχε προκαλέσει η συνεχής ανάλωση των ουκρανικών εφεδρειών σε όλα τα μέτωπα των μαχών χωρίς να υπάρχει ανησυχία ότι θα… τελειώσουν.

Ο στρατηγός Σουροβίκιν θεωρεί πως οι Δυτικοί μισθοφόροι (πρώην-νυν στρατιωτικοί επί της ουσίας) συμμετέχουν κατά πολλές δεκάδες χιλιάδες στο μέτωπο της Ουκρανίας οπότε αριθμητικά η μάχη για τους Ρώσους ήταν άνιση λόγω και της έκτασης των μετώπων. Αποφάσισε λοιπόν τουλάχιστον για τον χειμώνα να ασκήσει μία πολύ πιο συντηρητική πολιτική. Άλλωστε ο ίδιος είπε ότι η βασική ρωσική αρετή είναι η «υπομονή» (που όντως είναι παροιμιώδης).

Κλίμα… 1916 για τον Πούτιν μετά την υποχώρηση από τη Χερσώνα – Τον κατηγορούν για μυστικές διαπραγματεύσεις

 

Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος…ποιος είστε, κύριε Πούτιν; Εάν δεν δοθεί μια σαφής απάντηση, ο κόσμος μπορεί να τελειώσει χωρίς να καταλάβουμε γιατί.

 

Ρωσικά ΜΜΕ: “Αυτό είναι το νέο σχέδιο της Ρωσίας μετά την αποχώρηση από την Χερσώνα”

 

 

Χερσώνα – Μέσα στην πόλη μετά από 8 μήνες οι Ουκρανοί! Κατεβάζουν ρωσικά σύμβολα

 

Κρεμλίνο: «Η Χερσώνα παραμένει τμήμα της Ρωσίας»

Δηλαδή παραδέχονται ότι απεμπόλησαν μέρος της....Ρωσίας;


Δεν έμεινε τίποτα από την γέφυρα Antonovsky – Η Ρωσία δεν έχει σκοπό να επανέλθει στην Χερσώνα


Από 22 Νοεμβρίου-7 Δεκεμβρίου αμερικανικά πλοία με όπλα και εξοπλισμό θα φτάσουν στα λιμάνια Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης προς ενίσχυση δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη. Η Ελλάδα κύριος κόμβος επιμελητείας του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη!!!

 

Μεταφέρονται 5.000 Πολωνοί στρατιώτες σε Ζαπορίζιε και Ugledar μετά την πρωτοφανή σφαγή των Ουκρανών

«Κρέας» υπάρχει, όπλα υπάρχουν άφθονα από το ΝΑΤΟ, χώρες-πινέζες στον χάρτη σε σχέση με την Ρωσία, όπως η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Ελλάδα, η Λιθουανία, η Λετονία, η Εσθονία, η Φινλανδία κλπ. «κουνούν το δάκτυλο» και πολεμούν την Ρωσία, χωρίς η τελευταία να μπορεί να αντιδράσει στο στρατιωτικό πεδίο.

 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα στρατεύματα της Μόσχας αναγκάστηκαν από τους άφρονες στρατηγούς τους, να αποσυρθούν από την πόλη Χερσώνα, εξέλιξη που αποτελεί μία ακόμη ταπεινωτική ήττα των ρωσικών δυνάμεων στο μέτωπο της Ουκρανίας. «Ιστορική μέρα, νίκη των ουκρανικών δυνάμεων» γράφουν τα μέσα ενημέρωσης του Κιέβου, που αναφέρονται παράλληλα σε ταπείνωση της Μόσχας.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε τι λέει ο Macgregor στο τέλος της συνέντευξής του για Κίνα/Ταϊβάν. Υπάρχει ανεβασμένη στο YouTube. Θα μάθετε πολλά, όπως έχω μάθει και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Παπαριες CIA k. Mossad.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με την Pravda, το ΝΕΟ σχέδιο της Ρωσίας για την συνέχεια είναι το εξής: «Η Ουκρανία δεν θα τα βγάλει πέρα ​​τον χειμώνα, θα έχει εξαντληθεί».
Η υπουργός Οικονομίας της Ουκρανίας Γιούλια Σβιριντένκο μετέβη στην Ουάσιγκτον για διαπραγματεύσεις. Είπε την Τετάρτη ότι τα συνεχόμενα μπλακ άουτ θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη συρρίκνωση του ΑΕΠ το 2022 από ό,τι προβλεπόταν προηγουμένως.
Σύμφωνα με την Sviridenko, αναμένεται πτώση 39% αντί για 35%.
“Το πρόβλημα είναι ότι οι εταιρείες δεν λειτουργούν. Εάν οι διακοπές ρεύματος συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες, το ΑΕΠ θα μπορούσε να μειωθεί ακόμη περισσότερο”
Σύμφωνα με τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky, το Κίεβο χρειάζεται 38 δισεκατομμύρια δολάρια για να καλύψει το αναμενόμενο δημοσιονομικό έλλειμμα το επόμενο έτος και άλλα 17 δισεκατομμύρια δολάρια για να ξεκινήσει επείγουσες επισκευές υποδομών.
Φαίνεται ότι η Δύση είναι απρόθυμη να χρηματοδοτήσει την Ουκρανία. Η ΕΕ δεσμεύτηκε να χορηγήσει δάνεια 9 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2022, αλλά τρία δισεκατομμύρια δεν θα σταλούν ποτέ. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα σταματήσει το τυπογραφείο την άνοιξη.
Η εθνική τράπεζα της Ουκρανίας εξέδωσε επιπλέον 15 δισεκατομμύρια εθνικού νομίσματος στις αρχές Σεπτεμβρίου αγοράζοντας κρατικά ομόλογα, υπονομεύοντας έτσι την αξία του εθνικού νομίσματος. Από την αρχή της ειδικής επιχείρησης, η τράπεζα εξέδωσε 300 δισεκατομμύρια, γεγονός που προκάλεσε την αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας σε σχεδόν 50 hryvnia ανά δολάριο.

Τον Σεπτέμβριο, ο πληθωρισμός στην Ουκρανία αυξήθηκε σχεδόν στο 25%. Δεδομένου του υψηλού κόστους, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για το Κίεβο να σταθεί στα πόδια του, πόσο μάλλον στο πολεμικό μέτωπο.
Η Ρωσία αποφάσισε να αποσύρει τα στρατεύματά της από τη Χερσώνα. Η Ουκρανία θα πρέπει τώρα να διατηρήσει την πόλη, γεγονός που αυξάνει αυτόματα τις δαπάνες του προϋπολογισμού της χώρας.
Η Ουκρανία δεν έχει πόρους. Η Ουκρανία έχει βοήθεια μόνο από τη Δύση, αλλά ούτε αυτή θα διαρκέσει για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

8:24 ΣΧΌΛΙΟ 😏 ΚΑΤΣΕ ΚΟΙΤΑ!

ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΚΡΟΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΈΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΕΙΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΟΛΑ!

ΤΙ ΈΓΙΝΕ!? ΤΟ ΡΊΞΑΤΕ ΣΤΗΣ ΒΌΤΚΕΣ? ΑΠΤΟΝ ΠΥ ΑΓΡΡΡ ΑΓΚΡΡΡ ΞΕΖΕΛΕΝΣΚΙ?! 🤣

ΉΡΕΜΑ ΚΆΤΣΕ ΚΟΙΤΑ ΝΤΟΝΤ ΓΟΥΟΡΙ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...