Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Μας προετοιμάζουν;

Απειλές πολέμου από Τουρκία: Ο Ερντογάν «κάλεσε» την Ελλάδα να «συνέλθει» - Προανήγγειλε γεωτρήσεις νότια της Κρήτης (Χάρτες)


Casus belli από Τσαβούσογλου: «Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα και να μας εγκλωβίσουν στις ακτές μας»

Ερντογάν-Τσαβούσογλου-Ακάρ, κάπου ,κάπου ο Σοϊλού και πιο σπάνια ο Μπαχτσελί έχουν επιδοθεί ειδικά τους τελευταίους μήνες σε ένα μπαράζ επιθετικών μονότονα επαναλαμβανόμενων απειλητικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας.

Από το «θα έρθουμε μια νύχτα» στο «θα κάνουμε γεωτρήσεις νότια της Κρήτης σε συνεργασία με τη Λιβύη» και πάει λέγοντας..

 

Πάντως  περίεργα πράγματα ακούστηκαν σήμερα στον  τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, την ώρα που ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ , δήλωσε:

«Έχουμε προβλήματα με την Ελλάδα. Εμείς λέμε να επιλύσουμε τα προβλήματά μας με ειρηνικό τρόπο, στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας και του διεθνούς δικαίου και ως δυο πολιτισμένες χώρες να έχουμε συνομιλίες και διάλογο. Ο διάλογος θα έχει όφελος προς όλες τις πλευρές, και η δίκαιη μοιρασιά του πλούτου του Αιγαίου είναι σημαντική και επωφελής για την Τουρκία και την Ελλάδα

Στον τηλεοπτικό σταθμό ακούστηκε πως το Αιγαίο είναι ένα περίπλοκο θέμα και καλό θα είναι να ξεκινήσουν οι όποιες διαπραγματεύσεις από την Ανατολική Μεσόγειο (άραγε συμπεριλαμβάνουν σε αυτήν και το Καστελόριζο, το οποίο κατά κάποιους δεν ανήκει στο Αιγαίο;).

Αμέσως μετά ειπώθηκε το εξής: «Δεν είναι 100% τα πράγματα, όπως τα λέμε εμείς. Υπάρχουν κάποιες θέσεις που μπορούν να συζητηθούν».


 

 Ξέπλυνε την Τουρκία, στοχοποίησε την Ελλάδα

 

Μ. Καραγιάννης: Η Ελλάδα χρειάζεται προσεκτικά – αποφασιστικά βήματα έναντι της Τουρκίας

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πάτησες το κουμπί ρε Πούτιν να γλυτώσουμε από δαύτους;

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΤΟ ΠΩ? Ε ΤΟ ΛΕΩ:ΤΟ 2021 ΔΙΠΛΌ ΑΝΆΣΤΑΣΗ... ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ...

ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΊΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΤΉ ΝΕΟ ΝΑΟ ΣΟΛΟΜΏΝΤΑ (ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟ ΈΔΕΙΞΑΝ) ΤΟ ΘΥΜΆΣΑΙ?! ΘΥΜΆΣΤΕ?! ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ?

🤔

HASAN είπε...

ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑ και την ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...