Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Εκκενώνεται η Ν.Αγχίαλος.Την μετακομίζουν στον Βόλο.

 

 

Κόλαση του Δάντη στη Νέα Αγχίαλο καθώς η πυρκαγιά προκαλεί απανωτές εκρήξεις βλημάτων.

Οι εκρήξεις γίνονται σε αποθήκη πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας, 4 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αγχιάλου.

Στην 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας υπάρχουν εκτός απο πολλές βόμβες των 1000 λιβρών και ειδικά όπλα της αεροπορίας για τα F16 υπέργειες και υπόγειες δεξαμενές καθώς και δεξαμενές καυσίμων ενώ οι εκρήξεις ακούστηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τον Βόλο.

Μάλιστα, τα τοπικά κανάλια του Βόλου μετέδωσαν ότι οι εκρήξεις από τις αποθήκες της Πτέρυγας Μάχης ακούστηκαν ως τη Σκόπελο.

 

ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ.

 

«Σείεται» η γη στην περιοχή:Κόλαση φωτιάς στη Νέα Αγχίαλο – Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών της 111ΠΜ. Ανατινάχθηκαν αποθήκες με πυρομαχικά - Οι εκρήξεις ακούγονται ως την Σκόπελο!


Απογειώνονται τα F-16 για να γλιτώσουν την καταστροφή – Έφυγε η πρώτη Μοίρα

Σημειώνεται ότι στην 111ΠΜ έχουν την βάση τους τρεις Μοίρες της ΠΑ. Η 330 Μοίρα με F-16 Block 30, η 341Μ με F-16 Block 50 και η 347Μ επίσης με F-16 Block 50.

 

Νέα Αγχίαλος: Η στιγμή που το ωστικό κύμα από τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών «χτυπά» τζαμαρίες καταστημάτων

 

Να παραιτηθούν όλοι, από τον Διοικητή της Πτέρυγας Μάχης μέχρι τον Υπ. Άμυνας

Να παραιτηθούν όλοι, από τον Διοικητή της Πτέρυγας Μάχης μέχρι τον Υπ. Άμυνας ως ελάχιστη ένδειξη ντροπής για το γεγονός ότι παραδόθηκε στις φλόγες μια από τις πιο σύγχρονες βάσεις της πολεμικής αεροπορίας, η περιβόητη 111 Πτέρυγα Μάχης, που διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει για να πλήξει την αεράμυνα του όποιου εχθρού, και βεβαίως είναι και Νατοϊκή βάση. Δεν έχεις έναν αόρατο εχθρό που έρχεται «ξαφνικά μια νύχτα» με υπερσύγχρονα όπλα. Μια φωτιά έχεις, που καίει δύο ημέρες, χαμηλή βλάστηση (κυρίως πουρνάρια και άλλους θάμνους) με συγκεκριμένη κατεύθυνση, με ανέμους όχι εξαιρετικά ισχυρούς. Έχεις δηλαδή μια προβλεπόμενη κατάσταση από το πιο απλό σενάριο προστασίας και αντίδρασης σε μια κομβική βάση της αεροπορίας.

Αντί να επιδείξεις ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα η φωτιά σου καταστρέφει πανάκριβα πυρομαχικά, που αγοράστηκαν με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Απειλεί πανάκριβα αεροσκάφη και γενικώς ξεφτιλίζει το καμάρι των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι η πολεμική αεροπορία. Αλήθεια, ποιος θα πληρώσει τη ζημιά, το κόστος της ανικανότητας των συγκεκριμένων κυρίων για να αντικατασταθεί ότι κατέστρεψε η πυρκαγιά;

 

Αναμένουν την μεγάλη έκρηξη, εκκένωση σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων

 

 

Πόσα πυρομαχικά υπάρχουν στην 111 Πτέρυγα Μάχης - Πού σημειώθηκαν οι εκρήξεις, γιατί επιβλήθηκε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. 

 

Δεν επιχειρούν από εδάφους ούτε από αέρα γιατί φοβούνται τις εκρήξεις από τα όπλα.

Στις αποθήκες, φυλάσσονται όπλα από F-16 της 111 Πτέρυγας Μάχης της Ν. Αγχιάλου.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν βόμβες 1000 και 2000 λιβρών και όπλα όπως πύραυλοι ΗΑΑRM.

Βασική αποστολή της 341 Μοίρας, που υπάγεται στην 111 Πτέρυγας Μάχης, είναι η καταστολή εχθρικής αεράμυνας με πυραύλους AMRAAM, AIM-9, σφαίρες κ.ά. Πρόκειται για βόμβες που μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά και γι’ αυτό δεν επιχειρούν ούτε επίγειες ούτε εναέριες δυνάμεις. 

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν υπάρχουν τα πυροσβεστικά μέσα για να κατασβεστεί η πυρκαγιά,παρακαλούνται οι πιλότοι της 111 Π.Μ. που βρίσκονται σε άδεια να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στο πόστο τους για να ξεπαρκάρουν τα f-16 απο τα τολ και να τα μετασταθμεύσουν σε άλλα αεροδρόμια της χώρας

Σεφερλής - ακυβέρνητο καράβι - έναρξη
https://www.youtube.com/watch?v=sLI9dRDHKos

Το δόγμα των εκκενώσεων δεν είναι δείγμα ανικανότητας του κρατικού μηχανισμού,αλλά εχθρικό στρατιωτικό δόγμα που εφαρμόζεται απο τον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό.

Τον Αύγουστο τι να περιμένω; Την εκκένωση της Τανάγρας και την μεταφορά των Rafale σε άλλα αεροδρόμια;

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαμποτάζ; ή ατυχηματικώς τυχαίο; Oυκρανία θυμίζει το πεδίο στη Μαγνησία.. Να καίγονται στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Αυτές είναι η α΄γραμμή σε περίπτωση ανάλογου κινδύνου. Αν δεν είμαστε σε θέση να διαφυλάξουμε τις αεροπορικές βάσεις που είναι η πρώτη προτεραιότητα θα διαφυλάξουμε τον πολίτη;

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΆΜΕΣΑ !
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ !!!

(ΘΈΛΩ ΠΟΛΎ ΝΑ ΠΙΣΤΈΨΩ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ
Ο ΛΟΥΤΣΟΣ ! ΠΟΥ ΤΡΏΝΕ
ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟΙ)
ΤΑ ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ...

ΚΑΙ ΔΕΝ...
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ
ΤΗΝ ΆΜΥΝΑ .

ΕΊΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ???

Stratus είπε...

Δεν χρειάζεται σαμποτάζ αδελφέ στο κωλοχανειο η αγΕλλας κοιτά γύρω σου ποιοι είμαστε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...