Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην οποία δρομολογήθηκε νέος διάλογος για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι σκοπός του είναι οι συζητήσεις να μπουν “στον πυρήνα της βασικής μας διαφοράς”, δηλαδή την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα, και ιδανικά να υπάρξει συμφωνία για προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

“Αλλά προφανώς το να πάμε στη Χάγη δεν είναι μια απλή υπόθεση ούτε είναι κάτι το οποίο μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη”, σημείωσε.

«Αυτό περιλαμβάνει απομείωση της κυριαρχίας όπως την γνωρίζουμε σήμερα», είπε η δημοσιογράφος στον πρωθυπουργό για αυτό που ετοιμάζεται στο Αιγαίο!

«Η απομείωση της εθνικής κυριαρχίας είναι μια έννοια σχετική, αλλά πρέπει να σας πω ότι οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί να συνεπάγεται ορισμένες υποχωρήσεις από κάποιες ελληνικές θέσεις», απάντησε εκείνος.

Αρχισαν να μιλούν για «απομείωσης κυριαρχίας" ωραία λέξη. Την παραχωρηση την λέμε απομείωση.

 Όταν οι ουσιώδεις διεκδικήσεις της , αμφισβήτησης κυριαρχίας ελληνικών νησιών, αποστρατιωτικοποίησης τους, casus belli για τα χωρικά μας ύδατα έως 12ν.μ. και η εισβολή και κατοχή στη Κύπρο, είναι πάνω στο τραπέζι, δεν μπορείς να επικαλείσαι απλά το "καλό κλίμα" για επανέναρξη επαναπροσέγγισης με την Τουρκία.

 

«Σαν έτοιμος από καιρό ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο ξεπούλημα της Ελλάδας»

 

Η «Επιχείρηση μασάζ» για να δεχτεί η κοινή γνώμη τις «υποχωρήσεις» στα ελληνοτουρκικά ξεκίνησε!

 

Παγκόσμιος παίκτης ο Κυριάκος: «Καθάρισε» και την μειονότητα στην Θράκη!

 

“Βόμβα” Ερντογάν: «Έθεσα στον Μητσοτάκη και το θέμα της Δυτικής Θράκης” – Τραγέλαφος της ελληνικής διπλωματίας!

 

40% πήρε  μια κυβέρνηση Αστραχάν. Για ένα “ζωολογικό κήπο” στον οποίο συμμετέχουν δυο κορυφαία ζώα από το γνωστό “κοτέτσι” Καρατζαφέρη. Το ενα ζώο μάλιστα έκανε και την κορυφαία δήλωση λέγοντας... Αν δεν θέλατε να ξεπουλήσουμε το Αιγαίο, ας μην μας δίνατε 40% Ταιριάζουν γάντι οι ατάκες του ιπποδρομιάκια Μπάμπη (Βέγγος) ο οποίος έψαχνε πληροφορίες για τον Αστραχάν για να ποντάρει τα λεφτά του. Οι γνώστες του τζόγου τον ενημέρωσαν ότι επρόκειτο να ποντάρει σε “μουλάρι”, σε “χελώνα”, σε “ελέφαντα”, με τον Μπάμπη να αναρωτιέται: “Μα, ιππόδρομος είναι εδώ ή ζωολογικός κήπος;”

Ο φουκαράς ο Μπάμπης έπαιξε κι έχασε ποντάροντας σε κουτσό άλογο: “Έλα Αστραχάν!… Σε σένα κρέμομαι. Πέντε χιλιάρικα έχω δώσει. Μη μου την κάνεις τη λαχτάρα, ρε Αστραχάν… Φτου σου, ρε Αστραχάν. Μουλάρι ο Αστραχάν!”


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΝΟΘΕΊΕΣ ΌΜΩΣ!
ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΙ...


ΗΘΙΚΌΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ 🇬🇷

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...