Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Η Γαλλία είναι μόνο η αρχή

Τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθούμε στη Γαλλία μία επανάληψη του περιβόητου «Μάη του 1968». Αυτό φαίνεται ότι το κατανόησε ακόμα και ο ίδιος ο Εμάνουελ Μακρόν, καθώς ζήτησε επιτακτικά από τις αμερικανικές πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να ασκήσουν λογοκρισία, ώστε να σταματήσουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά της εξέγερσης που απειλεί να γκρεμίσει την κυβέρνηση του και έχει παραλύσει ολόκληρη τη χώρα.

Η επίθεση που δέχεται η Γαλλία, είναι διαρκής, είναι επαναλαμβανόμενη και το τίμημα το οποίο καλείται να πληρώσει κάθε φορά, είναι πανάκριβο πρωτίστως για την ίδια την Γαλλική κοινωνία... Η κλιμάκωση αυτής της επιθετικότητας, είτε με μαζικές δολοφονίες πολιτών, όπως η φρίκη του Μπατακλάν, είτε με την εκτεταμένη καταστροφή υποδομών και την δημιουργία περιβάλλοντος αποσταθεροποίησης από ορδές αλλοεθνών και κουκουλοφόρων, όπως συμβαίνει με τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στις γειτονιές της Γαλλίας, είναι λάθος να αποδίδεται στο αποικιοκρατικό της παρελθόν και να εμφανίζεται εν πολλοίς ως ένα αναγκαίο κακό ή ως ένα διαμαρτυρημένο γραμμάτιο το οποίο καλείται να πληρώσει έστω και μεταχρονολογημένα.

Γαλλία: Επιθετική επιχείρηση αποσταθεροποίησης με γεωπολιτικό αποτύπωμα -

 

Γιάφκα νεοναζί φιλο-Azov η γαλλική Angers που οι παρακρατικοί και νεοναζί επιτέθηκαν σε μελαχρινούς. Άλλοι πήγαν και πολέμησαν Ουκρανία και άλλοι φωτογραφίζονται με σημαία Ουκρανών Ναζί του Pravy Sektor.

 

Παρακρατικά Τάγματα νεοναζί χτενίζουν τους δρόμους-Ουκρανοποίηση Γαλλίας !

 

Πραξικόπημα στη Γαλλία; Πληροφορίες ότι Γάλλοι στρατηγοί καλούν σε εξέγερση και σκοπεύουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση Μακρόν! Παρακρατικά Τάγματα νεοναζί χτενίζουν τους δρόμους-

 

O Ισλαμοφασισμός καίει τη Γαλλία

 

Γάλλοι στρατιωτικοί σε Ε.Μακρόν: Ή θα επιβάλεις την τάξη εντός 48ωρών ή θα το κάνουμε εμείς

 

Μοχάμαντ Ταουχίντι: «Η Δύση φταίει για τον μουσουλμανικό εξτρεμισμό – Εσείς φέρατε αυτά τα σκουπίδια στις χώρες σας»

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΏΡΑ...
ΓΙΑΤΊ ΠΡΟΩΘΟΎΝ
ΤΗΝ ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑ
ΕΘΝΟΔΕΞΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ !?
ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΓΙΑΤΊ
ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ
ΠΟΛΎ ! ΜΑΑΑ... ΠΆΡΑ!ΠΟΛΎ !
ΜΠΨΟΦΟΦΟΡΟΥΣ ???

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ...Ο
ΞΕΖΕΛΕΝΣΚΙ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΈΕΙ...
ΠΏΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΓΩΠΗ ΜΠ ΡΔΕΛΟ ?
ΚΑΙ ΜΕ ΛΆΘΡΟ
ΩΣ ΒΑΛΒΊΔΑ...
ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΓΚΡΙΝΙΆΖΕΤΕ.
ΥΠΑΚΟΥΑ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ.




WWG1WGA 🇬🇷

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...