Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Ετοιμόρροπο το Καλατράβα;

Την απόφαση να κλείσει το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αλλά και το ποδηλατοδρόμιο έλαβε η κυβέρνηση έπειτα από μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ που αποκάλυψε τεράστιο πρόβλημα στη στατικότητα των δύο στεγάστρων «Καλατράβα». Ο καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών του ΕΜΠ Παναγιώτης Καρύδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέρθηκε στο ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο στα οποία μπήκε «λουκέτο» αφού το στέγαστρο Καλατράβα κρίθηκε πως είναι επικίνδυνο, τονίζοντας πως «θα αργήσει να ξαναλειτουργήσει το στάδιο». 

«Το στέγαστρο έχει πολλά προβλήματα τα οποία είναι εμφανή, όπως οι σκουριές και τα μπουλόνια που έχουν χαλαρώσει, και άλλα που έχουν κοπεί, και προέκυψαν λόγω της κακής συντήρησης αλλά υπάρχουν και αφανή σημεία, τα οποία είναι πολύ πιο επικίνδυνα, και χρειάζονται ενδελεχή έρευνα για την έκταση και την επικινδυνότητα τους», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι το στέγαστρο έχει μόνιμη ταλάντωση η οποία δημιουργεί κόπωση του υλικού, κι εκτίμησε πως θα αργήσει να ξαναλειτουργήσει το στάδιο.

 

Δείτε τι κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια των θεατών


Η «εξαφανισμένη» Γιάννα Αγγελοπούλου, τα 130.000.000 ευρώ και η στέγη Καλατράβα που ράγισε! Επείγουσα παρέμβαση της εισαγγελίας Αθηνών για όσους έπρεπε να κάνουν έλεγχο και συντήρηση και δεν έκαναν ποτέ. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον π. πρόεδρο του ΟΑΚΑ Πέτρο Γαλακτόπουλο που όλοι ήξεραν τα πάντα (με πρώτον αυτόν) αλλά δεν μιλούσε κανένας.

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ
Η ΓΙΆΝΝΑ
ΕΊΝΑΙ
ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΈΝΟΣ
Ο ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝΑΣ
🤣🤪

ΨΨΨ...ΤΙ ! ΕΙΠΑΑΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΑ ΔΕΊΧΝΕΙ
ΚΑΙ Η ΝΑSΑ ΜΆΣΑ

🤭

ΚΑΛΌ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΡΜΙΔΗ
ΓΙΑ ΠΆΡΤΥ ΣΟΥ
ΡΕ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΣΕ

Ο ΜΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΣΤ!ΙΝ
ΛΈΕΙ ΟΙ
ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΈΣ
ΠΟΎΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΞΈ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΜΠΟΥ! CHI ΣΑΝ...
ΤΟΥΣ ΠΆΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΆΓΚ.
ΜΠΡΟΜΠΛΙΕΜΜΜ...
€€€!?

🤷

ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΆ
ΤΆΧΕΙ ΣΤΑ
ΣΚΑΡΙΆ...
ΚΙΑΛΛΑ ΜΠΟΛΛΑ.

ΒΡΟΝΤΟΨΑΡΑ

ΞΥΠΝΆΤΕ !!!


WWG1WGA 🇬🇷

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...