Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Απ...αυτο...διοικητικές εκλογές

Ενδιαφέρον έχει να δείτε και τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια αποχή. Με 13.36% ο Μπακογιάννης θέλει να γίνει Δήμαρχος. Για κλάμματα. Το ΣΥΡΙΖΑ έχει μικρύνει και άλλο τα ποσοστά του από τις εκλογές λόγω Κασσελάκη, που δεν τραβάει και καλό είναι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να αρχίσουν επειγόντως να ψάχνουν για άλλο αρχηγό πριν πάνε στο 8% στις επόμενες εκλογές. Το ΚΚΕ έχει ξαναστηρίξει ΝΔ επί Κώστα Μητσοτάκη.

 

Μητσοτάκης από Πλατεία Βικτωρίας: «Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει»

 

Αγώνας δρόμου Μητσοτάκη για να πετύχει το… 13άρι!

 

Ποια είναι η σημασία του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη: ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ κάνουν «πρόβα» για ενιαίο κόμμα

 

Με εντολή Μαξίμου χορηγοί του υπ. περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού στην Πελοπόννησο οι Μπάκοκαϋμενάκηδες; Εκλογικό κέντρο τα γραφεία της Παγκρήτιας Τράπεζας που αγόραζαν οι νέοι «Κοσκωτάδες».

 

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΟΟΝ ΜΠΟΟΟΓΙΙΙΑΑΑ


Ανώνυμος είπε...

Στις εκλογές νίκησαν οι Μπακογιάννηδες. Οι μεγάλοι περίπατοι και οι μεγάλοι περίδρομοι. Τα έργα της βιτρίνας και η έλλειψη της λογοδοσίας. Γιατί η κοινωνία έπαψε να μετρά με μέτρα αξιοσύνης και μετρά με τηλεοπτικά σενάρια και like στα social.
Στις εκλογές νίκησαν ακόμη οι δήμαρχοι πρωταγωνιστές των μεγαλύτερων οικονομικών σκανδάλων, γιατί η κοινωνία θέλει κάπου να στηριχτεί. Και αν ο κλέφτης και ο απατεώνας δηλώνουν παρόντες και ισχυροί, o πολίτης θα στηριχτεί πάνω τους.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σύμφωνα με τις έρευνες το πιο διεφθαρμένο τμήμα του ελληνικού Κράτους. Και αφού είναι γνωστό ότι η διαφθορά έχει ισχύ και ίσως τη δυνατότητα να λύσει ένα προσωπικό πρόβλημα αν γνωρίζεις τον κατάλληλο διεφθαρμένο, παύει να είναι αποκρουστική και γίνεται προσωπική ελπίδα σε ένα διαλυμένο Κράτος.
Αν με ρωτάτε ποιος νίκησε στις εκλογές, η απάντηση είναι οι Μπέοι. Είναι οι κληρονόμοι των παλιών Ψωμιάδηδων της Θεσσαλονίκης, που σαρώνουν ως λαϊκά παιδιά, που λένε τα πράγματα «χύμα», «αντρικά» και «χοντρά». Και τα λένε χοντρά για να μην μπουν σε λεπτομέρειες. Γιατί τι θέλει σήμερα ο πολίτης; Να δηλώνει παρών ο δήμαρχος στον καημό του ακόμη και αν τον δημιουργεί ο ίδιος, να έχει αγκαζέ την κάμερα για να κάνει τον κονφερασιέ του κουτσαβακισμού και να υπόσχεται ότι θα είναι εκεί.
Είμαστε στα χέρια Υπουργών που προσκυνούν τα καρτέλ,τα οποία λεηλατούν την τσέπη του Ελληνα πολίτη,είτε λέγονται τράπεζες,είτε σουπερ μάρκετ,είτε εταιρείες καυσίμων,είτε ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, αυτού του υποτιθέμενου κρατικοκοινωνικού δρόμου που είναι το νέο χρυσορυχείο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Τώρα είμαστε στα χέρια της…ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ! Υπουργός ο γαμπρός της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και πρόεδρος της Δημοκρατίας μια δικαστίνα της οποίας ο μεγαλύτερος έπαινος που της έγινε δημόσια ήταν ότι εξέδωσε ως εισηγήτρια μια απόφαση που μπάζει της ΑΠΕ σε δασικές εκτάσεις και άνοιξε δρόμο στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να επενδύσει 5 δις σε αυτές τις εκτάσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...