Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μοσχολίβανο και καρβουνάκια.

Απομακρύνθηκαν από το Μαξίμου και την κυβέρνηση οι Γιάννης Μπρατάκος  ( Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ) και Σταύρος Παπασταύρου (Υπουργός Επικρατείας)  γιατί κατά τον Κούλη «έστειλαν το λάθος μήνυμα». και για να δείξει ότι δεν υπάρχει συνδιαλλαγή με τον Β.Μαρινάκη.  Η πρώτη φορά ήτανε με τις υποκλοπές όπου «θυσίασε» τον εξ’ απορρήτων ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη, αλλά και την ηγεσία της ΕΥΠ που ο ίδιος είχε επιλέξει, ενώ τώρα η «θυσία» αφορά ανώτατα στελέχη του βασικού μηχανισμού του Μαξίμου. Έχει γίνει ήδη γνωστό πως την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ ότι οι δύο στενότεροι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος βρέθηκαν στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο παλαιό  ψυχικό , με εντολή του πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση, για να “σβήσουν” τις φωτιές λίγες ώρες πριν είχε προηγηθεί το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Το Βήμα». Και ενώ από το βήμα της Βουλής ο Άκης Σκέρτσος μιλούσε για μηθεύματα και θεωρίες συνωμοσίας, ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιβεβαίωνε το ραντεβού λέγοντας ότι ήταν μια «φιλική επίσκεψη – συνάντηση».

 

«Καλώς τα παιδιά»! Ο εξευτελισμός Μπρατάκου και Παπασταύρου από τον Μαρινάκη μπροστά σε 30 άτομα. Οι απεσταλμένοι του Μητσοτάκη στο σπίτι του μεγαλοεφοπλιστή στο Ψυχικό την Κυριακή το βράδυ για να υποβάλουν τα σέβη τους μπας και τον καλμάρουν. Οι θαμώνες, τους περιέπαιζαν και ρώταγαν για τον έρωτα του κυρ Γιάννη.

 

Κ.Μητσοτάκης κατά Β.Μαρινάκη: «Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο

 

Οι τρεις φωτογραφίες που “καίνε” τον Μυτιληναίο, η μοναξιά του και οι κάσες με τα Bourbon και τις τουλούμπες…

 

Κατέρρευσαν Αδωνις και Βορίδης μόλις ο Κυριάκος κήρυξε τον πόλεμο στον Μαρινάκη!!

Ακούγοντας το Μιζοτάκη να κηρύσσει τον πόλεμο στους νταβατζήδες!! Τους έχει συνεπάρει ρίγος εθνικής συγκίνησης τους Δυόσκουρους του Καρατζαφερη!!!

 

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Κτύπησε το ηχηρό καμπανάκι.

 

 

 

Πρόσωπο-κλειδί βρήκαν οι Ρώσοι για την επίθεση στην Μόσχα! Καυτές εξελίξεις,

 

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ NULAND (ΗΠΑ), ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ BUDANOV (ΟΥΚΡΑΝΙΑ) – ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ 9/3,

 

Η σύνδεση Νούλαντ – Μπουντάνωφ – Τατζικιστάν – Κρόκου

 

Να μην ξεχνάμε την Θύελλα αντιδράσεων  ακόμη και στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού κόμματος  που είχε προκαλέσει  παλιά η δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον είναι ιδρυτές της τζιχαντιστικής οργάνωσης, Ισλαμικό Κράτος. Μετά έκανε κωλοτούμπα και υποστήριξε ότι το έλεγε ειρωνικά .

 

Αναδίπλωση Τραμπ για τους «συνιδρυτές» του ISIS .. 

 

Επιστράτευση ξεκίνησε η Γαλλία: Καλούν «ικανούς να φέρουν όπλα» πολίτες να υπηρετήσουν στα τεθωρακισμένα «επ’αμοιβή»!

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

Το κρατικό παρακράτος είναι εδώ

 

 

Στ. Λυγερός : Τα κρίσιμα ερωτήματα της τραγωδίας και το πολιτικό παιχνίδι της μομφής


Αμετανόητος ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του, επιμένει πως δεν έχει καμία ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη!

 

Κ.Αχ.Καραμανλής: «Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση της δικαιοσύνης» – Ανοίγει τον δρόμο για Προανακριτική Επιτροπή

Η τοποθέτηση περί δικαιοσύνης η οποία τάχα θα ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Καραμανλή για το έγκλημα των Τεμπών, Συνιστά προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινωνίας, στην οποία συμπράττουν είτε ηθελημένα είτε από άγνοια και τα ΜΜΕ. Η επιχειρηματολογία και των στελεχών της ΝΔ οτι “Με την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Καραμανλή θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Δεν έχετε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη; Είμαστε σε αναμονή της ολοκλήρωσης της δικαστικής έρευνας. Αν η δικαστική έρευνα υποδείξει τυχόν ευθύνες του Καραμανλή, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα διστάσει να τον θέσει ενώπιον των ευθυνών του”.

Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Η δικαστική εξουσία, διερευνά γενικά τις αξιόποινες πράξεις γύρω από το έγκλημα των Τεμπών. Όχι όμως ειδικά και των Σπίρτζη – Καραμανλή. Ο κεντρικός πυρήνας του θεσμικού πλαισίου περί ευθύνης υπουργών συνίσταται στο ότι, σε περίπτωση ποινικής ευθύνης υπουργών, τις δικαστικές αρμοδιότητες (διερεύνηση ευθυνών και άσκηση ποινικής δίωξης) τις ασκεί η Βουλή και όχι η δικαστική εξουσία. Η δικαστική εξουσία δεν διερευνά και τυχόν ευθύνες του Καραμανλή διότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από αυτό το θεσμικό πλαίσιο. Επομένως, είναι ανακριβή αυτά τα επιχειρήματα εκ μέρους της ΝΔ. Όταν αναπτύσσεται ενώπιόν τους αυτή η επιχειρηματολογία, τα στελέχη της αντιπολίτευσης δεν την αντικρούουν και δεν θέτουν το ζήτημα στην σωστή του βάση. Το ίδιο όμως κάνουν και οι δημοσιογράφοι. Δεν διορθώνουν τα στελέχη της ΝΔ. Δεν τους τονίζουν ότι αυτά που λένε δεν ισχύουν.

Τέμπη: Συγκάλυψη, Παραπληροφόρηση, Ευθύνη υπουργών, Βουλευτική ασυλία και Παραγραφή

 

Τέμπη: Τα ψέματα Φλωρίδη για τις συνομιλίες που δήθεν δεν μπορούσε να ακούσει ο ανακριτής

 

ΔΕΙΤΕ ποιος ήταν διευθ. σύμβουλος του ΟΣΕ το βράδυ του εγκλήματος στα Τέμπη...

Το βράδυ του εγκλήματος στα Τέμπη, διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ ήταν ο ΔΑΠιτης Χρήστος Βίνης. Το μόνο που δικαιολογούσε το αξίωμα που ανέλαβε στο βιογραφικό του είναι ότι ήταν εκ των 50 που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα Μητσοτάκη στις εσωκομματικές.

 

"ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ στο γραφείο Μητσοτάκη ο οδηγός της αμαξοστοιχίας με το ξυλόλιο...

Η Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει ότι ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη και μάλιστα ήταν γνωστό αφού πήγε και  στην κηδεία του να συμπαρασταθεί στην οικογένεια

 

«Πληρωμένη» απάντηση μητέρας θύματος στα Τέμπη στις απαράδεκτες δηλώσεις Βούλτεψη ότι «μπαγιάτεψε» το θέμα της τραγωδίας


Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...