Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ έχεις ΣΠΙΤΙ και στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;;



Από το http://axiologisibouleytwn.wordpress.com διαβάσαμε ένα ντοκουμενταρισμένο σχόλιο για το οποίο μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε το γιατί δεν δόθηκε η πρέπουσα σημασία . Μια απλή αναζήτηση στις Βελγικές λευκές σελίδες ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
«Αποκαλύπτει» το «αδιανόητο» ενώ ο κος καρατζαφέρης στο τελευταίο ποθεν εσχες του δεν δηλώνει πουθενά ότι είναι κάτοχος οικίας στις Βρυξέλλες εδώ «φαίνεται» ότι είναι, με τα εξής στοιχεία. Karatzaferis G.
Avenue Chazal 145
1030 Schaerbeek
Τηλ. (00 – 32 -) 2 216 92 73
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά θα περιμένουμε μια εξηγήσει διότι είπαμε η γυναίκα του καίσαρα κ.λ.π .ΕΡΩΤΑΜΕ λοιπόν
1ον εάν αγόρασε το σπίτι και πότε
2ον εάν δήλωσε ότι είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού στον Δήμο του Schaerbeek
3ον εάν από το 2004 και μέχρι πρόσφατα δήλωνε κάποια «περίεργη» offshore την ίδια διεύθυνση και το ίδιο τηλέφωνο ως έδρα
4ον εάν γνωρίζει η έχει σχέση με την ανωτέρω εταιρία ποιες είναι οι «δραστηριότητες» της στην Ελλάδα και Βέλγιο και ποια τα περιουσιακά της στοιχεία
5ον εάν υπάρχει «σχέση» σημερινού Βουλευτή του ΛΑΟΣ Αιβαλιώτη και πρωην βοηθου του στην Ε.Ε με την «Διαχείριση» της Εταιρίας αυτής στις Βρυξέλλες?
6ον εάν ανήκει η είναι περιουσιακό στοιχείο της Βελγικής «Off - Shore» εταιρίας το πολυτελές κότερο με την επωνυμία «ANGORA» που είναι αραγμένο στη Μαρίνα Αλίμου (στην Αττική..)
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθομε με νέα ερωτήματα .
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους!!!
Βρεθηκε και ενα blog να γραψει για τη πολιτικη "λινατσα" που λεγεται Καρατζαφερης.
Κανενα "καναλι" απο τα μεγαλα δεν αναζητησε το "βιο και την πολιτεια'του προεδρου Γιωργου τον οποιο "οπου κι αν τον πιασεις λερωνεσαι"
Βλεπετε,ο μεν "A"τον χρησιμοποιει ως λαμογιο για το βατοπεδιο,ο δε Αντ1 τον χρησιμοποιει ως λαμογιο για τον Κουβελο.
Ετσι απολαμβανει της τηλεοπτικης ασυλιας.....
Δεν ειναι μονο το σπιτι στις Βρυξελες που δε δηλωσε στο "ποθεν εσχες"
Εξεταστε ποτε το αγορασε?
Μηπως το αγορασε οταν εξελεγει ευρωβουλευτης και με τα λεφτα που προερχονται απο την επιδοτηση των 2,1 εκατ. ευρω που αντι να πανε στο ταμειο του κομματος ,πηγαν στην αγορα σπιτιου και τα υπολοιπα στη τσεπη του?
Δηλαδη, εδω συνυπαρχουν δυο αδικηματα.
1.Κλοπης και απατης εις βαρος του δημοσιου
2.Συστασης of sore για να αποφυγει τη φορολογια.
Και το σπουδαιοτερο...
Να μη μαθει ο κοσμακης ,οτι ο "ανθρωπος" που ενδιαφερετε δηθεν για τη κοινωνικη δικαιοσυνη και τους φτωχους διαγει βιο πολυτελη με κοτερα,εχει of sore εταιρεια,ειναι ιδιοκτητης 37 ακινητων-ναι,ναι απο τη δουλεια του- και,συγχρονως αυτο το πολιτικο"περιττωμα" ,να κατηγορει τους αλλους για οτι ακριβως κανει ο ιδιος!!!
Στη φωτο ειναι και το "αισθημα" κοινως γκομενα του Καρατζαφερη ονοματι ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ.
Την διορισε ο "προεδροςΓιωργος" ακουσατε-ακουσατε στην Επιτροπη Προμηθειων του Υπουργειου Υγειας με το[ΦΕΚ207-9-508 ΥΟΔΑ]
Μιλαμε για ΖΩΗΡΗ ΜΑΣΑ.....
Σε λιγες ημερες με τον δηθεν πατριωτη,που αγωνιζεται για πατριδα -θρησκεια-οικογενεια θα γελαει και θα φριξει,ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Κόψε τις μαλακίες ρε μυλωνόπουλε, ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ αδιάβαστο Ο Καρατζαφέρης και λυσσάς. Πήγαινε πρώτα για αποτοξίνωση αλκοολισμού, παληομεθύστακα και μετά να μιλάς. ΞΕΡΕΙΣ βρε βρωμερό κατακάθι, ότι το σπίτι το ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ όταν ήταν Ευρωβουλευτής. ΠΟΥ να το δηλώσει ΤΩΡΑ που ΔΕΝ είναι βρε ΚΟΠΑΝΕ? ΠΟΥ ?
Άντε ξεσούρωσε πρώτα αλκολάκια και μετα τα λέμε. Μούγινες και blogger χαζομαλάκα. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...