Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Χαμός …Οι τουρκόφιλοι κατηγορούν τους τουρκόφιλους, για… τουρκοφιλία .



Μήπως πρέπει να πάρουμε τον ..βούρδουλα;

Παραιτήθηκε και αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Αχμέτ Κουρτ, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση περιφερειακού συμβούλου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του με τον ηγέτη της εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Η παραίτηση του ζητήθηκε μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεων του εξηγούν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι στην εκδήλωση στην οποία βγήκαν οι επίμαχες φωτογραφίες παρέστησαν βουλευτές και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Αχμέτ Κουρτ, που ανήρτησε τις φωτογραφίες στις 26 Δεκεμβρίου, δηλώνει και θαυμαστής του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB), το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ.

Όπως αναφέρει και το www.komotinipress.gr, ο Κουρτ ανακοίνωσε πως στις ευρωεκλογές θα στηρίξει με «όλη του την δύναμη» το κόμμα DEB.

Ο Αχμέτ Κουρτ, λοιπόν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη παραιτήθηκε μετά την κατακραυγή, και βγήκε ο Σύριζα να καταγγείλει την νέα δημοκρατία ότι αγκαλιάζει τους τουρκόφιλους λέγοντας ότι … Σε ότι αφορά την παραίτηση Α.Κουρτ, σημειώνουμε  ότι μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεών του ζητήθηκε η παραίτηση του, κάτι που ο ίδιος έπραξε και παραιτήθηκε από το περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Πάντως τονίζουν ότι δεν μπορεί δεν μπορεί να αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ ότι σε αυτή την παρουσία του Μπαχτσελί παρέστησαν βουλευτές, πολιτευτές και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπως οι Φαίκογλου Αχμέτ και Μάντατζη Τσετίν του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτευτές, της ΝΔ, Αδνάν Πετσενίκ και Μεχμέτ Εμίνογλου και του ΠΑΣΟΚ, Μπαράν Μπουρχάν.

Tο Σάββατο 19 Απριλίου ο Χασάν Χασάν-αντιπρόεδρος της νεολαίας Ροδόπης της Ν.Δ. και υποψήφιος με το συνδυασμό ¨Εμείς η πόλη¨ (που υποστηρίζεται από την Ν.Δ.),
επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχία.

Ωραίος ο νεαρός νεοδημοκράτης ! Επισκέπτεται το προξενοκίνητο DEB και του εύχεται επιτυχία στις ευρωεκλογές !

Έτσι στον μακρύ κατάλογο του ραγιαδισμού προστέθηκε και άλλο περιστατικά παθητικότητας και υποτέλειας έναντι της πολιτικής της Άγκυρας στην περιοχή, προερχόμενο από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Στην πόλη της Κομοτηνής, το βράδυ της 18/2/14, η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία δήμαρχος Κομοτηνής, Φελίνα Καζάκου συνοδευόμενη από κάποιον Χασάν Χασάν... επισκέφθηκε τον γνωστό ελεγχόμενο από το Προξενείο, “Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας”, προκειμένου με την δουλοπρέπεια της να αποσπάσει την εύνοια της Άγκυρας και τις ψήφους των τουρκοφρόνων. 





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλη η συμμορία συνεννοημένα ανοίγει το μειονοτικό από την πίσω πόρτα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...