Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Τι παθαίνει ο διαπλοκοΠαντελής για τα κουκιά

Μην χάσετε το βίντεο έχει πολύ κράξιμο.Βλέπουμε ότι  κατέβασαν το βίντεο για να μην βλέπει ο κόσμος την ξεφτίλα τους. Βέβαια ο Καψης είναι μαθημένος στο να ρίχνει μαύρο στην δημοκρατία αλλά θα φάει… φούμο της αρκούδας ο πλέον πολιτικά πρόστυχος και παρακεντές της εξουσίας .

Με ένα πανό διαμαρτυρίας και με ομπρέλες λόγω βροχής υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα το υποψήφιο Ευρωβολευτή της Ελιάς Παντελή Καψή, οι απολυμένοι της ΕΡΤ, που βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο "Βυζαντινό" στην Πάτρα.
"Συνεχίζουμε για να αποτρέψουμε την αθλιότητα" αναγράφεται στο πανό. Στο μεταξύ ένταση προκλήθηκε όταν ένας από τους παρισταμένους επιτέθηκε φραστικά στον κ. Καψή και τον αποκάλεσε "μαυρογιαλούρο"! Στη συνέχεια υπήρξε ένταση και με άλλους παρευρισκομένους που υποστήριζαν τον κ. Καψή.
Στη συνέχεια ωστόσο είχε έναν έντονο διάλογο με έναν πολίτη στο εστιατόριο που βρισκόταν. Ο πολίτης του είπε: «Έχεις το θράσος κι έρχεσαι στην Πάτρα;». Για να του απαντήσει ο Παντελής Καψής: «Δεν έχω το θράσος, αλλά το θάρρος».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

χούντα είναι θα περάσει.Απο τον αρχιφασίστα Παππού του παίρνει ιδέες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...