Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Εάν το έκανε ο Άνθιμος, θα τον είχαν πρώτο θέμα τα κωλοκάναλα..





Αλλά οι κωλοεβραιοσιωνιστές έχουν ασυλία.
Ο πρώην Αρχιραββίνος Θεσσαλονίκης, Μορντοχάϊ Φριζής, ανέβασε προχθές Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 στο κανάλι του στο YouTube ένα βίντεο 13,5 λεπτών και απευθύνεται στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του γιού του Θανάση. Στο βίντεο, ο ζών μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Ισραήλ, Ραββίνος Φριζής απευθύνεται αρχικά στον ίδιο τον Θάνο Πλεύρη και τον κατηγορεί (2:40 του βίντεο) ότι ταυτίζεται απόλυτα με τον αντισημιτισμό του πατέρα του, γιατί το 2007 – 2009 είχε αναλάβει δικηγόρος υπερασπίσεώς του στην περίφημη δίκη του Κώστα Πλεύρη με τους Εβραίους της Ελλάδος, για το βιβλίο «Εβραίοι όλη η Αλήθεια» και συνέβαλε στην αθώωσή του!.. ΚΙ ότι η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του Θάνου Πλεύρη οφείλεται στην επέμβαση του Θεού του Ισραήλ για να δοκιμάσει τον αντισημίτη πατέρα του!!..
Ακολούθως (5:00 του βίντεο και εξής) ο Ραββίνος Φριζής λοιδορεί τον Κώστα Πλεύρη, γιατί τώρα που χαροπαλεύει ο γιός του αποφάσισε να προσευχηθεί στον Θεό του Χριστιανισμού, που είναι ο ίδιος με τον Θεό του Ισραήλ και των Εβραίων!.. Στο 7:47 του βίντεο, ο Ραββίνος Φριζής δηλώνει ότι η Τορά απαγορεύει στους Εβραίους να συγχωρούν τους Εχθρούς του Ισραήλ όπως ο Κώστας Πλεύρης, και αμέσως μετά επιτίθεται κατά της υποκρισίας του Χριστιανισμού που μιλάει για Αγάπη, ενώ επί 20 αιώνες έχει εξαπολύσει πογκρόμ κατά των Εβραίων!..
Από το 8:45 μέχρι τό τέλος του βίντεο, ο Ραββίνος Φριζής διαβάζει την Ανοικτή Επιστολή που έστειλε στον Κωνσταντίνο Πλεύρη, με την οποία τον καλεί να μετανοήσει, να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους Εβραίους για τον Αντισημιτισμό του, για το απύθμενο μίσος του εναντίον τους και για όσα τους έχει κάνει τόσα χρόνια και ας είναι βέβαιος πως ο Θεός του Ισραήλ θα τον λυπηθεί και θα τον συγχωρήσει !..
Στο 11:20 βρίσκεται «το κλού» του βίντεο: Ο δεδηλωμένος Σιωνιστής Ραββίνος Φριζής δηλώνει με κάθε σοβαρότητα πως αν μετανοήσει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τον Αντισημιτισμό του και ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Εβραίους, θα προσευχηθεί ο ίδιος για την αποκατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη και ο Θεός του Ισραήλ πιθανόν να τον κάνει καλά!..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ...ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...
ΑΥΤΗ Η ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ??.....
ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε ο εβραίος ναζί (υπερεθνικιστής/σοβινιστής) για ναζί και για θεϊκή παρέμβαση; Ποιανού θεού; Του ρατσιστή/φασίστα θεού γιαχβέ που σύμφωνα με τις γραφές δεν ξέρει πως ο κόσμος είναι παλαιότερος των 6 χιλιετηρίδων ενώ θεωρεί πως μόνο οι εβραίοι είναι άνθρωποι και τα άλλα έθνη είναι σκουπίδια; Κρίμα που οι βρομιάρηδες ρωμαίοι μας φόρτωσαν με την θρησκεία των εν λόγω γιδοβοσκών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...