Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Ένας είναι ο Ιούδας.



Αυτός που κάθε χρόνο «καταστρέφει» τους Εβραίους, αφού υπενθυμίζει το ποιοι ήταν και είναι, έστω και μέσω κινηματογραφικων ταινιών ..
Σε τρεις τουλάχιστον φετινές φουνάρες για τον Ιούδα, στο Καβούσι Σητείας, στις Στέρνες Ακρωτηρίου και την Αγιά Ρουμέλη, οι διοργανωτές του εθίμου θέλησαν χρησιμοποιώντας τη μορφή του Ερντογάν να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο για τις προκλήσεις του δραγάτη- γείτονα αλλά και για τη φυλάκιση των δυο Ελλήνων αξιωματικών που αναμφισβήτητα βάρυναν πολιτικά τη φετινή Πασχαλινή ατμόσφαιρα στην ελληνική κοινωνία. Ακριβώς όμως επειδή το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις την παρούσα περίοδο δεν το λες και "εύκρατο", λίγο ήθελε να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο οι... φουνάρες!
Τα προηγούμενα χρόνια αποφάσισαν να ρίξουν στην πυρά, ως Ιούδα,  τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και το Γερμανό υπουργό οικονομικών  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Κάποιοι από την Αθήνα, έσπευσαν να ζητήσουν διευκρινήσεις για την κρητική πρωτοτυπία, καθώς με τους Τούρκους, έτσι που συμπεριφέρονται φοβάσαι και τη σκιά σου!

Οι ιθύνοντες έσπευσαν να εξηγήσουν στα...κεντρικά το κρητικό έθιμο, επισημαίνοντας τις ιδιαιτερότητες του νησιού και θυμίζοντας τους πως και στο παρελθόν, ειδικά τα πρώτα χρόνια των μνημονίων, ο Ιούδας έφερε το πρόσωπο της Μέρκελ!

Οι Αθηναίοι φαίνεται να ηρέμησαν και να έκλεισαν το τηλέφωνο και το θέμα εκεί!

Πηγή: cretalive.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TETOIOYΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟΙ
https://www.facebook.com/kamm1gr/videos/1015907595242145/

Ανώνυμος είπε...

γιατι βαλατε τον ταγιπ θα μας κανει ντα.Θα μας κλασει τα αρχιδια με την εμινε να μας τον γλειφει....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...