Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Η επιστροφή της χούντας.


Γέφυρες Βορίδη σε Σαμαρά για την επόμενη μέρα

 

Το πιάσαμε το υπονοούμενο – Bορίδης «Δεν γίνεται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ που μας βρίζει»

 

Α.Γεωργιάδης: «Θα παρακολουθούμε πολιτικά πρόσωπα»!

 

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕ «ΜΠΡΑΒΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΒΙΝΤΕΟ!ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ART TV ΕΠΑΘΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ Guillain Barre ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ: «ΜΗΝΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ»

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η θα κάνετε το εβραιολιο κύριοι η δεν ξαναμπαινετε στο εβραιοκαναλο του καρατζαμπουρδοφερη.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ,ΚΙΑΛΛΟ Η ΚΟΜΟΥΝΟΝΑΖΙΔΙΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΣΙ ΜΑΓΚΕΣ"

ΛΕΩ Κ ΕΓΩ,ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΙΧΝΟΣ🤣 ΤΙ ΝΑ ΛΈΜΕ,ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΉ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝΕΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ Κ ΕΙΔΙΚΆ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα, ο Άδωνις έριξε γέφυρες στον Αντώνη Σαμαρά που θα ρίξει με την σειρά του γέφυρες στο Φαύλο Κρανιδιώτη(αρχηγό του κόμματος "Νέα Δεξία") που με την σειρά του είναι ήδη σε συνεργασία με Θάνο Τζημέρο(αρχηγός του Κόμματος δημιουργία_Ξανά).

Μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ρωτήσει την Ντόρα Μπακογιάννη.
Κυριακος Μητσοτάκης: Ρε Ντόρα αυτός ο περίεργος τύπος που έχει δικό του κανάλι και είναι πρώην φίλος του μπαμπά(επίτιμου), πως λέγεται;
Ντόρα Μπακογιάννη: Γιώργος Καραταζαφέρης(ΛΑ.Ο.Σ.). Αλλά δεν μιλάω μαζί του γιατί μας έχει στενοχωρήσει στο παρελθόν με τους υπαινιγμούς εναντίον μου. Αλλά τον ξέρουν καλά ο Άδωνις, ο Βορίδης και ο Θάνος Πλεύρης που ήταν πριν στο κόμμα του.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Κατάλαβα θα στείλω τον Άδωνι Γωργιάδη που είναι καλός σε αυτά(μπλα μπλα), να του ζητήσει να έρθει μαζί μας. Όλο και κάποια ζεστή θέση θα βρεθεί και για αυτόν.
Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτός έλεγε παλαιότερα δεξιά και αριστερά ότι είναι της πολυκατοικίας.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακόμα καλύτερα, η πολυκατοικία τον χρειάζεται στις υπηρεσίες της. Δεν νομίζω ότι θα αρνηθεί τέτοια τιμή;

Έτσι γίνονται οι δουλειές.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναχτυπησε ο Καραγκιοζηs,O...Καραγκιοζοφερηs,O Kαρατζαφερηs:Να Απολυονται Αμεσωs Απο Το Δημοσιο Οσοι Δεν Κανουν Το Εμβολιο!Πιστοs Στον Μητσοτακουλα Ο Καρατζατουμπαs!

Ανώνυμος είπε...

Να εκφρασω μια διαπιστωση μου; Δεν ξερω μπορει και να ειμαι λαθος. Οσα μουνοπανα γνωριζω ειναι ολοι τρυπημενοι με τρεις δοσεις και κατι ατομα που ποτε δεν εχουν ενοχλησει κανεναν και περνουν απαρατηρητοι ακομη και θεωροντας τους ως δειλους τα γνωστα μουνοπανα, δεν το εχουν κανει! Θεια δικη; Εγω ετσι το καταλαβαινω.

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερηs:Προσελαβα μπραβο για να δερνε...
λεγεται και η κυλοτα τηs κουλαs...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...