Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Πολυτεχνείτες και .....

 

 

Financial Times! Ο δισεκατομμυριούχος Ισραηλινός Beny Steinmetz αγόρασε διυλιστήριο στην Ιταλία με συνέταιρο πασίγνωστο Έλληνα εφοπλιστή. Οι καταδίκες του για διαφθορά και δωροδοκία, το άσυλο που είχε στην Ελλάδα και Κύπρο και η «συνοδός» του Αλεξία Μπακογιάννη στις επαφές για την ολοκλήρωση του deal και το λόμπι της εταιρείας της για τα συμφέροντα του.

 

Οι «αμαρτίες» του Γιάννη Λαβράνου και ο ένστολος «Δημήτρης» που τις καλύπτει! Τα «στραβά μάτια» στο λαθρεμπόριο, τις πλαστογραφίες, τα εικονικά τιμολόγια, στις έρευνες για ΦΠΑ, στις πυραμίδες Carousel και σε ότι αφορά τις εταιρείες Intellexa και Krikel του Predator.

 

Στη λίμνη Κόμο ως γνωστόν συχνάζουν και παιδεραστές με χοντρά πορτοφόλια – Να προσέχει τις παρέες της η υπέρλαμπρη


Για να δει ταμπελάκια και να βγάλει σέλφι πήγε σούπερ μάρκετ ο Μητσοτάκης

 

Μετά τις φωτογραφίες στην πορεία για το Πολυτεχνείο πήγε για ποτάκι με τον Τάιλερ...

 

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη απάτη της νεοελληνικής ιστορίας. Μιά απάτη που την φούσκωσαν κάποιοι επιτήδειοι μετά το 1974.
Παρά τα περί του αντιθέτου διαδιδόμενα, οι Αμερικανοί, «προστάτες» και «σύμμαχοι» τότε και τώρα της Ελλάδος, δεν υποστήριξαν ούτε την Επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967, ούτε το καθεστώς που προέκυψε απ’ αυτήν. Ο λόγος είναι απλός: οι Αμερικανοί, όπως άλλωστε όλες οι μεγάλες δυνάμεις της σύγχρονης εποχής, προτιμούν να υπάρχει «δημοκρατία» στα κράτη που ελέγχουν, διότι δια της «δημοκρατίας» μπορούν να συνεχίζουν να τα ελέγχουν.
Για την περίοδο του Πολυτεχνείου του 1973, η περιβόητη λέσχη Μπίλντερμπεργκ μέσω του Γενικού γραμματέα της, στην Ευρώπη, Βαν ντερ Μπόϊγκελν, ανακοίνωνε στις 20 Αυγούστου 1973 ότι:
«Υπάρχει ένα ζήτημα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να λυθεί σύντομα. Είναι ανάγκη να χειραγωγηθεί ο ελληνικός λαός και να οδηγηθεί – μέσα από την ανάγκη για εκδημοκρατισμό – στο οριακό σημείο του εγκλωβισμού για να επιτύχουμε την εφαρμογή της “τακτικής του σοκ” που είχαμε σχεδιάσει. Αυτό σημαίνει σταδιακό εκδημοκρατισμό στην Ελλάδα, αλλά σοκ στο Κυπριακό ζήτημα, με την κυοφορούμενη τουρκική απόβαση …. Μια σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας θα μας εξυπηρετούσε…. Θα το δούμε!… Στην παρούσα φάση, θα ήταν σκόπιμο να υποκινηθούν οι φοιτητές στην Ελλάδα, ζητώντας δημοκρατικές ελευθερίες, αμφισβητώντας το στρατιωτικό καθεστώς της Αθήνας….»
Τα υπόλοιπα για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ τα ανέλαβαν οι ρουφιάνοι του Ιωαννίδη σε συνεργασία με συγκεκριμένα πρόσωπα από την γενιά του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Είναι κάποιοι που εμφανίζονται στα φιλμ αρχείου με γένια και μαλλιά, και με υψωμένες τις γροθιές, αυτοί που κυβέρνησαν εν συνεχεία την Ελλάδα και την κυβερνούν ακόμα. Μερικά τρανταχτά παραδείγματα: Δαμανάκη, Λαλιώτης, Ανδρουλάκης, Παπουτσής, Τζουμάκας, Λαζαρίδης (ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Α. Σαμαρά) κ.λ.π., ενώ πάμπολλοι εισχώρησαν στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και σήμερα είναι πρωτοκλασάτα στελέχη της καθυποτάξεως των Ελλήνων. Τα αποτελέσματά τους, τα είδαμε όλοι. Παρέλαβαν το 1974 μηδενικό εξωτερικό και μία οικονομία σε έναν πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά ανοδικό καλπασμό αναπτύξεως. Μία χώρα νοικοκυρεμένη, με ευημερούντες πολίτες. Και πώς την κατάντησαν; Αφού διέλυσαν τον παραγωγικό ιστό της χώρας και την καταχρέωσαν στους διεθνείς τοκογλύφους, και αφού προηγουμένως είχαν φάει ό,τι μπορούσε να φαγωθεί, μας παρέδωσαν σιδηροδέσμιους στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στους διεθνείς τοκογλύφους. Κι έχουν και το θράσος να ομιλούν για τους «αγώνες» και τα «οράματά» τους, αυτοί ακριβώς που είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την καταστροφή του κράτους και την δυστυχία των πολιτών.
Αντίτιμο στις υπηρεσίες τους αυτές ήταν οι κρατικές θέσεις τους στο μεταπολιτευτικό Ελληνικό κράτος, ώστε να μας φέρουν σήμερα στην ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ….

Ανώνυμος είπε...

Υπεύθυνοι για την κατάντια τους είναι οι ίδιοι οι σανοφαγοι και διεφθαρμένοι πολίτες. 50 χρόνια στηρίζουν το κλεπτοκρατικο σύστημα ψηφίζοντας τους ίδιους και τους ίδιους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!


ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΑΝ...
ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ
ΠΉΓΕ ΓΙΑ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
ΑΠΟ ΜΊΚΗ ΜΆΟ ΜΑΟ...
ΜΈΧΡΙ ΌΠΟΙΟΝ ΘΈΤΕ.

ΠΕΡΙΤΤΌ ΝΑ ΠΩ
ΌΤΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΆΡΓΑ ΌΛΟΙ, ΌΛΟΥΣ...!?


🤷

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...