Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Πάντα κάποιο αόρατο ανθελληνικό χέρι υπάρχει από πίσω.

Τους έφαγε η....ασφάλεια των ελληνικών συνόρων.

 Πως γίνεται μια ελληνική εταιρεία αιχμής που συνεργάζεται με το υπουργείο Άμυνας και την αμερικανική Raytheon να οδηγείται σε αυτήν την κατάσταση; Κάποιο αόρατο χέρι υπάρχει πάντα από πίσω, σε συνδυασμό με την προβληματική ελληνική αγορά ακολουθώντας την μοίρα της Πίτσος, της ΤΕΟΚΑΡ της “Πειραϊκής-Πατραϊκής”.

Είναι γνωστό ότι η εν λόγω εταιρεία συνεργάζονταν με το υπουργείο Άμυνας και την ελληνική κυβέρνηση.
Η ίδια είχε παραδώσει κρίσιμο εξοπλισμό και συστήματα, τα οποία αφορούσαν την ασφάλεια των ελληνικών συνόρων και την προστασία των πολιτών από την τρομοκρατία.

 

Όνειρο ήταν και πάει το ελληνικό Laser- Ποιο είναι το παρασκήνιο του πλειστηριασμού της Soukos Robot;


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΟΥ! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΑΣ!!!! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ 2023; ΣΟΥΚΟΜΑΝΤΕΛΑ EFFECT;


Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010
Τέλος και ο Σούκος

Δεν νομίζουμε όμως ότι πρέπει αυτή η ιστορία να περάσει ως άλλη μια συνηθισμένη… οφθαλμαπάτη της δημοτικής πολιτικής. Κατ’ αρχήν υπάρχει ένα ζήτημα με το ζεστό χρήμα που θα εισπράξει ο Σούκος χωρίς να έχει προσφέρει τίποτε στην υπόθεση διαχείρισης σκουπιδιών του Δήμου Καλαμάτας. Η δημοτική αρχή έκανε το πρωτοφανές: Υπέγραψε σύμβαση και πληρώνει την… επίδειξη ενός μηχανήματος. Το οποίο τελικά διαπιστώνει πως δεν της κάνει. Αν υπήρχε έλεγχος επί της ουσίας, το ποσό που θα πάρει ο Σούκος θα έπρεπε να καταλογισθεί σε εκείνους που τον έφεραν στην Καλαμάτα κι εκείνους που σήκωσαν το χέρι τους για να πληρώσουν το… πείραμα. Γιατί αν πλήρωναν τα χρήματα από την τσέπη τους, θα το έβαζαν στα πόδια όταν τους ζητούσε να πληρώσουν για να τους… δείξει τι καλό που είναι το μηχάνημα.

Εξηγήσεις όμως δεν θα πρέπει να δώσουν μόνον οι δημοτικοί παράγοντες της Καλαμάτας, αλλά και ο περιφερειάρχης που ήταν η "γέφυρα" για να έρθει ο Σούκος στην Καλαμάτα. Ο ίδιος ενέκρινε δε προεκλογικά τη μεταφορά σκουπιδιών στην απαγορευμένη Μαραθόλακκα, για να δοκιμάσουν την τύχη τους και τα σκουπίδια της… Ερμιόνης.

https://eleftheriaonline.gr/stiles/kalimera-kyrie-dimarxe/item/2233-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CF%82


Τετάρτη 15 Φλεβάρη 2012
Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας ρομπότ «ΣΟΥΚΟΣ», δεν πληρώνουν, εδώ και αρκετούς μήνες, τους περισσότερους εργαζόμενους, (άλλοι είναι απλήρωτοι από τον Απρίλη και άλλοι από τον Ιούνη και τον Ιούλη του 2011) και, παράλληλα, εκβιάζουν και συμπεριφέρονται με άσχημο τρόπο σε όσους διεκδικούν να πληρωθούν την εργασία τους, λέγοντας: «σε όποιον δεν του αρέσει, να φύγει». Με εκβιαστικό τρόπο και απειλές επιχειρούν να αλλάξουν συμβάσεις εργαζομένων, με μειώσεις μισθών και να επιβάλουν την εκ περιτροπής εργασία. Το ΕΚΛ ζητά από την Επιθεώρηση Εργασίας να παρέμβει άμεσα και να επιβάλει τις ανάλογες κυρώσεις

https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=15%2F2%2F2012&pageNo=18


Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Στο σφυρί η περιουσία του... βασιλιά της πρίζας

Στο... σφυρί βγαίνει το σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρίας που βρίσκονται στο 9ο χλμ. της παλαιάς Eθνικής Oδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης και ειδικότερα ένα αγροτεμάχιο-γήπεδο συνολικής επιφάνειας 38.467 τ.μ. και μαζί το σύνολο των κτιρίων που έχουν αναγερθεί σε αυτό (γραφεία, βιομηχανικά ακίνητα κ.α.), τα οποία είναι εμβαδού 4.478 τ.μ. Ως τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί, με βάση την εμπορική τους αξία μετά την κατάσχεση, το ποσό των 1,449 εκατ. ευρώ.

https://www.epixirimatias.gr/2017/09/blog-post_271.html


14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Κάπως έτσι και δεδομένων των εμπράγματων εξασφαλίσεων για τα δάνεια, το μεγάλο ακίνητο και το βιομηχανικό συγκρότημα όπου στεγάζεται η εταιρεία στη Λάρισα οδηγείται στο σφυρί στις 13 Δεκεμβρίου, με επισπεύδουσα την Intrum και με τιμή πρώτης προσφοράς 1.530.000 ευρώ.

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/business-stories/plistiriasmi-erchonte-ichira-sfiria-gia-soukos-robots-ke-zachos-sti-varkiza-pics/

Υ.Γ.:There's a storm coming!

Ανώνυμος είπε...

Ρωσικο φυστικωμα και αυτο ε; χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΝΑΙ ΆΚΡΩΣ ΑΠΌΡΡΗΤΑ
🇬🇷🧬


ΤΑΧΟΥΝ ΟΙ
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! WWG1WGA
ΓΙΑΤΊ ΣΕ
ΛΆΘΟΣ ΞΕΡΑΔΙΑ
ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ...


ΕΠΊΣΗΣ ΚΆΠΟΙΟΙ...
👹🪵🦠🤡💩
ΈΧΟΥΝ ΕΊΧΑΝ...
ΤΗΝ ΔΙΚΙΆ ΤΟΥΣ
Πραμάτεια...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...