Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Αγγελικός κόσμος.

Ο απατεώνας «χρηματιστής» από τα Γιάννενα και ο κολλητός εισαγγελέας! Καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξη αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Έχει «φάει» 10 εκατ. ευρώ από αθλητές με δόλωμα την ερωμένη του που ήταν και ερωμένη παράγοντα ΠΑΕ. Η λίστα με τα θύματα.

 

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου αρχίζει η δίκη! Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών θα είναι ο αστυνομικός (βρίσκεται εκτός φυλακής) που κρατούσε αιχμάλωτη και κακοποιούσε σεξουαλικά την 19χρονη στην Ηλιούπολη. 5,5 χρόνια κάθειρξη η πρωτόδικη καταδίκη.

 

Δώδεκα δικαστικοί επιμελητές έφτιαξαν εταιρεία Real Estate και «χτυπάνε» πλειστηριασμούς! Η συνεργασία με γνωστούς δικηγόρους και τα €4 εκατ. μετοχικό κεφάλαιο που βρήκαν από πασίγνωστο επιχειρηματία εστίασης.

 

«Μούγκα» από όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ! 10 εκατ. ευρώ για διαφήμιση από τον ΕΟΑΝ για την ανακύκλωση. Όλο το «παιχνίδι» το κάνει η Αλεξάνδρα Τόγια - «κολλητή» της Ντόρας Μπακογιάννη.

 

Κούτες έπαιρναν τα φάρμακα από τα φαρμακεία


Στην «φάκα» του Βουρλιώτη το ανφάν γκατέ της Αθηναϊκής Ελίτ! Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί 140 ατόμων για εικονικές συναλλαγές και «φάγωμα» ΦΠΑ 11 εκατ. ευρώ. Έξι εργολάβοι οικοδομών, λογιστές, πασίγνωστος παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας και ο «βασιλιάς» στην κινητή τηλεφωνία που συμμετείχε στην καφετέρια - «πλυντήριο» δίπλα στην ΓΑΔΑ. Ο «Βασίλης» τρέχει στην ΝΔ να βρει άκρες για να τους γλιτώσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΞΥΛΕΊΑ...
ΠΆΝΤΩΣ...
ΠΟΛΎ ΞΎΛΟ!
ΜΑΌΝΙ...

ΠΟΛΎ ΥΠΟΜΟΝΉ
ΟΙ ΤΟΥ
ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ.
ΠΟΛΎ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως είμαστε σίγουροι πως οι εκρήξεις αυτές γίνονται στη Ρωσία ή ότι δεν τρώει σίδερο και ατσάλι η Ουκρανία από την Ρωσία;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...