Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Από Μαφία σε Μαφία ένα τσιγάρο δρόμος.

Χειροπέδες σε εργαζόμενο του ΟΣΕ! Το «βαθύ λαρύγγι» που έδινε πληροφορίες στην «μαφία του ΣΚΡΑΠ» και έκλεβαν σε αφύλαχτες περιοχές καλώδια χαλκού. Οι βαρώνοι που ελέγχουν τις μάντρες, τα δώρα - αυτοκίνητα που μοιράζουν σε υπαλλήλους που συνεργάζονται μαζί τους και οι μίζες. Η δικογραφία του 2017 και η σύλληψη διευθυντή του οργανισμού.

 

Όλη η πρόταση του εισαγγελέα Μανώλη Καλούδη για την «μαφία Μάλαμα» και τους «ένστολους επίορκους»! Στο εδώλιο 8 άτομα (2 είναι δικηγόροι) από τους 21 κατηγορούμενους για κακουργήματα. Το «κούφιο» πόρισμα της ΕΥΠ που τους αθώωσε πρωτόδικα για τα πλημμελήματα. Oι συνομιλίες που χάθηκαν, η «ταμίας Μαρίνα» της υπόθεσης «Αμαρυλλίς» και ο Καραϊβάζ που ήταν φίλος των αρχηγών.

 

Για εγκληματική οργάνωση κατηγορεί η εταιρεία «Balmoral Business SA» τον χρηματιστή Βίκτωρ Πιζάντε της εταιρείας Telesis. Οι προσωπικές αγορές ακινήτων σε Τσεχία και Ουγγαρία με λεφτά των επενδυτών, τα SMS που τον καίνε και ο ρόλος του επενδυτικού fund Bluehouse Capital Advisor.

 

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ – ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΟΥΡΑ ΣΤΟΝ… ΤΖΟΓΟ

 

Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων που όμως… είχαν διαρρεύσει από χρόνια. Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης ο «Σαράφης», Μαρία Μαραγγέλη η «Κελέση»


Πάτρα: Μοναστήρι "χτύπησε" σε πλειστηριασμό αντιπροσωπεία αυτοκινήτων αξίας 1,8 εκατ. ευρώ!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...