Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Κικι...ρίκου

Η «μυστήρια» επιταγή του μισού εκατομμυρίου ευρώ...

 

Η επιταγή των €500.000 και ο Κικίλιας! Οι 2 εταιρείες που εμπλέκονται σε «κοινή διαδρομή», η οπισθογράφηση από τον υπουργό για την εξόφληση του σπιτιού που αγόρασε και οι «μαύρες» ξεχασμένες περιπέτειες του παρελθόντος με τα 3.500 καμένα στρέμματα στο Ντράφι που κάποιοι θέλουν να αποχαρακτηριστούν.

 

Στο Μαξίμου ασχολήθηκαν από προχθές για λίγο με την υπόθεση Κικίλια, ήτοι με την αγορά ενός σπιτιού 120 τ.μ. στη Βασιλίσσης Σοφίας από τον υπουργό. Του ζήτησαν εξηγήσεις, και ο Κικίλιας πήγε τα σχετικά έγγραφα ότι πούλησε προ μηνών περίπου 1 εκατ. ευρώ ένα οικόπεδο στο Πανόραμα Βούλας που είχε αγοράσει προ δεκαετίας και με τα χρήματα αυτά αγόρασε τώρα το σπίτι, βάζοντας και περίπου 100.000 ευρώ από τα εισοδήματα του που δικαιολογούνται στο πόθεν έσχες του.

 

Αυτό είναι το διαμέρισμα - «φιλέτο» που αγόρασε ο Κικίλιας με €1,1 εκατ. μετρητά! Τα 115 τετραγωνικά δίπλα στα Παλαιά Ανάκτορα που θα ζήλευε να έχει και ο πιο ζάμπλουτος εφοπλιστής. «Όλα τα λεφτά είναι νόμιμα» λέει ο υπουργός. Αυτό είναι το συμβόλαιο αγοράς του ακινήτου.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ
ΔΕΊΤΕ ΠΌΣΟ
ΚΆΝΟΥΝ
ΤΑ ΟΙΚΌΠΕΔΑ
ΕΚΕΊ...
ΡΕ ΜΛΚ
ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ
ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ ΑΜΑΣΙΤΑ ΣΑΝΟΜΠΕΕΕΤΑ ΕΥΗΧΑ ΝΑΝΑΙ ΜΌΝΟ...

ΔΗΛΑΔΉ ΤΟ ΠΟΎΛΗΣΕ
ΧΑΡΙΣΜΑ...
ΣΕ ΠΟΙΌΝ???

ΡΕΕΕ ΣΕ ΠΟΙΌΝ!?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...