Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2025

Γυαλιά - καρφιά από τους... «ηττημένους»

Ένα μεγάλο πλήγμα στην αεροπορία της Ρωσίας προκάλεσε η Ουκρανία, καθώς εξαπέλυσε μαζική επίθεση με drones, με αποτέλεσμα να καταστραφούν πάνω από 40 ρωσικά αεροσκάφη, σύμφωνα με διεθνή μέσα.

Η επίθεση, με την κωδική ονομασία «Web», στόχευσε σε τουλάχιστον τέσσερις αεροπορικές βάσεις και συγκεκριμένα τις  Μπελάγια, Ντιαγκίλεβο, Ολένια και Ιβάνοβο.

Ανάμεσα στα αεροσκάφη που καταστράφηκαν είναι βομβαρδιστικά Tu-95 και Tu-22M3 όπως και αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης A-50.

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν ακόμα, αλλά πραγματικά ζούμε σε μια από τις πιο δραματικές στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας. Αν δεν γίνουν συμφωνίες με το Ιράν και τη Ρωσία, πύραυλοι θα αρχίσουν να πετούν παντού και σύντομα θα βρεθούμε ακριβώς στη μέση της κινητικής φάσης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

 

«Ρωσικό Περλ Χάρμπορ» Mαζικές ουκρανικές επιθέσεις με drones κατά ρωσικών βάσεων. Δεκάδες βομβαρδιστικά κάηκαν. Ισχυρή έκρηξη στη ρωσική πόλη Σεβερομόρσκ στη βάση πυρηνικών υποβρυχίων!!!! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ..

 

 

Σαμποτάζ σε βάσεις της Ρωσίας από την Ουκρανία - Κατέστρεψαν με drone πάνω από 40 μαχητικά (βίντεο)

 

 

Διπλό σαμποτάζ στη Ρωσία με ανατίναξη γεφυρών σε δύο επαρχίες, vid

 

Η ανακοίνωση της Μόσχας για την κατάρρευση των δύο γεφυρών


 

Έτσι έγινε η ουκρανική επιχείρηση «Pavutyna»: Τα FPV ελέγχονταν μέσω ρωσικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας

 

 

Από κοντέινερ σε φορτηγά εξαπολύθηκαν τα FPV που κτύπησαν τις βάσεις της στρατηγικής Αεροπορίας της Ρωσίας

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναφορές για έναρξη μεγάλης ρωσικής επίθεσης αντιποίνων κατά της Ουκρανίας

Ότι και να κάνετε τώρα την πορτοκαλάδα την ήπιατε.


Δήλωση Ν.Μεντβέντεφ μετά το μεγάλο ουκρανικό πλήγμα: «Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει την Ουκρανία τώρα» 

 

 

Μ.Φλιν για ουκρανικό χτύπημα στην Ρωσία: «Ο Ζελένσκι δεν ενημέρωσε τον Τραμπ – Είναι μέγιστη προσβολή για τις ΗΠΑ»

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ: Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Ρώσο ομόλογό του

 

 

«Πέρασε στην ιστορία» το ουκρανικό χτύπημα που κατέστρεψε το 34% των ρωσικών βομβαρδιστικών – 7 δις δολάρια το πλήγμα για τη Ρωσία



Το Περλ Χάρμπορ της Ρωσίας: Πώς  Ουκρανία κατέστρεψε ρωσικά βομβαρδιστικά κοντά στη Μογγολία


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το επόμενο χτύπημα θα είναι στο Κρεμλίνο και στο σπίτι του Πούτιν και οι ρωσοι θα κάνουν με τις γνωστές τρακατρούκες αντίποινα.παραβρώμισε η δουλειά..

Ανώνυμος είπε...

Οργή Ρώσων αναλυτών: φιάσκο στρατιωτικής ηγεσίας και αν συνεχιστεί αυτό σε 1 χρόνο η Ρωσία θ΄αποστρατιωτικοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνά ο Έλληνας τι έχει πει για πολλοστή φορά ο Βλαδίμηρος από το 2000. -Δεν μπορούμε με συμβατικά όπλα να αντιμετωπίσουμε το ΝΑΤΟ παρά μόνο με τα Πυρηνικά μας αλλά τότε δεν θα υπάρξει νικητής και ηττημένος. -Πολεμάμε με Σατανάδες αλλά εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε Πυρηνικά αν απειληθούμε αυτοί θα καούν στην Αιώνια Κόλαση και εμείς ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα έχουμε την Ευλογία των Ουρανών δίπλα στον Κύριο μας.

Διηνεκης είπε...

Α,ρε Βλαδίμηρε.

Ανώνυμος είπε...

Στορμιδη που εισαι ρε συ; hangover απο τη βοτκα και τα φυστικια κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

Η ζημιά που υπέστη η ρωσική Αεροπορία είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη.

Χάθηκαν πολλά υπερπολύτιμα στρατηγικά βομβαρδιστικά. Ακόμα και μόνο εννέα τα καταστράφηκαν, όπως λένε οι Ρώσοι, απλά δεν μπορούν να τα αναπληρώσουν…

Πολλοί μιλούν για το «Περλ Χάρμπορ της Ρωσίας».

Λάθος! Είναι πολύ χειρότερο.

Το Περλ Χάρμπορ έγινε εν καιρώ ειρήνης, οπότε δικαιολογείται ο αιφνιδιασμός που πέτυχαν οι Ιάπωνες. Οι Ρώσοι πολεμούν 3,5 χρόνια και είχαν δεχθεί τέτοια κτυπήματα, έστω πολύ ,ικρότερη έκτασης.

Άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...