Το κόστος της παράνομης μετανάστευσης
— Βασίλης Βιλιάρδος (@ViliardosV) May 5, 2025
Στον προϋπολογισμό του 2025, υπάρχει δαπάνη 180 εκ. € σε κονδύλι του Υπ. Οικονομικών για το μεταναστευτικό – επί πλέον 475,87 εκ. € στον προϋπολογισμό του Υπ. Μετανάστευσης, από τα οποία 334 εκ. € είναι από το ΠΔΕ και 112 εκ. € από το… pic.twitter.com/CrSR3eOpn6
Σε υποχρεωτική αποχώρηση από τη δομή φιλοξενίας του Κουτσόχερου καλούνται τις επόμενες ημέρες οι 28 πλημμυροπαθείς οικογένειες από τη Φαρκαδόνα που είχαν βρει προσωρινό καταφύγιο μετά την καταστροφική θεομηνία “Ντάνιελ”.
Η σχετική εντολή για εκκένωση της δομής προέρχεται από το Υπουργείο Μετανάστευσης, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των χώρων φιλοξενίας για να υποδεχθούν νέες αφίξεις λαθρομεταναστών από την Κρήτη. Μπροστά σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση, ο δήμος Φαρκαδόνας ενεργοποιεί άμεσα όλες τις διαθέσιμες δομές και κοινωνικές υπηρεσίες του, προκειμένου να διασφαλίσει ότι κανείς από τους πλημμυροπαθείς δεν θα μείνει χωρίς στέγη ή βασική υποστήριξη.
Πλεύρης: «3 εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν στη Λιβύη να έρθουν στην Ευρώπη»
Όρμπαν: Αν νομιμοποιήσουμε τους αλλοδαπούς, είμαστε τελειωμένοι, vid
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στην περίπτωση των τεράστιων μεταναστευτικών ροών από τη Λιβύη προς την Κρήτη η οποία έχει κυριολεκτικά μετατραπεί σε νέα Λαμπεντούζα. «Οι τεράστιες μεταναστευτικές ροές από την περιοχή του Τομπρούκ της Λιβύης προς την Γαύδο και την Κρήτη προμηνύουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Γαύδος θα κινδυνεύει να μετατραπεί σε μια νέα Λαμπεντούζα.
Πως και γιατί τελικά η Κρήτη μετατράπηκε σε νέα Λαμπεντούζα
Αυτά είναι τα στρατόπεδα στην Κρήτη που προορίζονται για Κλειστά Κέντρα Κράτησης


1 σχόλιο:
72 οργανώσεις έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας για την αλλαγή του νόμου περί ασύλου ,ούτε 71, ούτε 73, 72...
Δημοσίευση σχολίου