Η ανακοίνωση- απόφαση του Δήμου λέει.....Για την μπλε γραμμή οι πολίτες μπορούν να σταθμεύουν τα οχήματα τους ΔΩΡΕΑΝ στο parking του Παγκρητίου Σταδίου (από την πλευρά της Παραλιακής Λεωφόρου) από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή από τις 07:00 το πρωί έως 23:00.
Δωρεάν λεωφορεία και πάρκινγκ στο Ηράκλειο!
Στις 4 / 2 /26 στην αφετηρία της Μπλε Γραμμής από το Παγκρήτιο Στάδιο, είχαν κλείσει με κορδέλες την είσοδο του πάρκινγκ, χωρίς να αναφέρουν τον λόγο. Όσοι χρησιμοποιήσαμε την γραμμή αυτή, αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τα αυτοκίνητα μας σε πεζοδρόμια 8 μέτρων φάρδος χωρίς να κλείνουμε τήν διάβαση πεζών και αμαξιδίων. Επιστρέφοντας, βρήκαμε όλοι κλήση των150 ευρώ. Το μοναδικό πρωινό που μας έδωσαν κλήση ήταν αυτό. Που είχαν κλείσει το πάρκινγκ. Το απόγευμα βέβαια, που ήταν αγώνας, και τα αυτοκίνητα είχαν παρκάρει παντού, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα... Μάλλον ο Δήμος είχε άμεση ανάγκη χρημάτων.
Μισή σύνταξη… για μια "άδικη κλήση"!
Δωρεάν οι χώροι στάθμευσης και η χρήση των mini bus
Τι ισχύει με τις θέσεις parking στο Παγκρήτιο - Η ενημέρωση ...
Cretalive.gr - Το (κλειστό) πάρκινγκ στο Παγκρήτιο, η μπλε ...Το (κλειστό) πάρκινγκ στο Παγκρήτιο, η μπλε γραμμή κι ...
Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ στη Φοινικιά–Μαλάδες: Ώρες εγκλωβισμού και κραυγή αγωνίας από τις επιχειρήσεις του Ηράκλειο (pics)
Ο δήμαρχος στο θρόνο της ηρεμίας και χαράς – οι κακόβουλοι ζηλιάρηδες της κριτικής και συκοφαντίας



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου